Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… «ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ

tatiana
ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ, Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ!» ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ!...
 Διαβάστε την καταγγελία που έφτασε στα «συρτάρια» του «Makeleio.gr» για την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, από μία απελπισμένη μάνα που παλεύει με νύχια και με δόντια να σώσει το παιδί της…
«Mεγάλη κοροϊδία και από αυτήν και από τους συνεργάτες της όταν ήταν στο Star. Και όλα αυτά για να κάνει τηλεθέαση. Οι συνεργάτες της επικοινώνησαν με μία γιατρό που αναλαμβάνει σπάνιες παθήσεις, προκειμένου να βγάλουν ένα παιδί στην εκπομπή να μιλήσει για την ασθένειά του και να βοηθηθεί.
Ήταν η κόρη μου λοιπόν να βγει να μιλήσει για την πάθησή της, ένα παιδί σε όλη την Ελλάδα. Όταν ήρθαν και πήραν συνέντευξη, κράτησε μία ώρα. Όταν πήγαμε εκεί έδειξε ελάχιστα λεπτά. Ούτε καν τα σημαντικά θέματα που είπε το παιδί. Την κάνανε και πήγε και μίλησε ζωντανά στην εκπομπή και βγάλανε και τη γιατρό στον αέρα, χωρίς να της επιτρέψουν να μιλήσει ούτε για φάρμακα που δεν έχει τη δυνατότητα να παίρνει.
Ούτε κάποιος από τους μεγάλους να βοηθήσει αυτό το παιδί. Η κατάσταση ήταν σοβαρή και το μόνο που ήθελαν ήταν τηλεθέαση. Τα κατάφερε, αφού πολύς κόσμος την παρακολούθησε εκείνη την μέρα. Αυτή που πήρε τη συνέντευξη μου είπε ότι δεν θα αναφερθούμε στο όνομα του κυρίου Βαρδινογιάννη που δεν σας βοήθησε. Έτσι κι αλλιώς η κόρη σας δεν έχει πολλά χρόνια ζωής, ενώ εμείς θα χάσουμε την δουλειά μας αν μιλήσουμε. Το αποτέλεσμα;
Βγήκε η κόρη μου και μίλησε και στο τέλος τίποτα.
Όλα αυτά που μας είχαν υποσχεθεί ότι θα υπάρξει κάποια βοήθεια για την υγεία του παιδιού ήταν όλα ψέμματα!
Όλοι είναι για φτύσιμο στην τηλεόραση και ειδικά αυτή η κυρία που εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο για τηλεθέαση .
Το αποτέλεσμα ήταν η κόρη μου μετά από αυτό να πέσει ψυχολογικά, γιατί άλλα περίμενε και αυτοί την κορόιδεψαν! Η εκπομπή έπαιξε μαζί της μόνο για την τηλεθέαση.  Αυτά τα τηλεοπτικά σκουπίδια πρέπει να φύγουν από την τηλεόραση, και αυτή και κάποιες άλλες, που τάχα βοηθάνε κόσμο και παίζουν με τον ανθρώπινο πόνο»
Να σημειώσουμε ότι η κυρία Γερολύμου απευθύνθηκε και σε πολιτικά γραφεία αλλά και εκεί πήρε αρνητική απάντηση για βοήθεια.
ΔΕΙΤΕ και το χαρακτηριστικό απόσπασμα της εκπομπής 
Το «Makeleio.gr» επικοινώνησε με την κυρία Γερολύμου Χρυσάνθη, μητέρα της Βιβής Καϊμακλή
Σε ποια πολιτικά γραφεία απευθύνθηκες; Ονόματα πολιτικών
Απευθύνθηκα στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιό Πάντζα και στον υπουργό Οικονομικών Τσακαλώτο.
Μάλιστα πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μίλησα με τη γραμματέα του, γιατι δεν μου έδιναν τον ίδιο και μου μίλησε απότομα και μου είπε να πάω στο δημόσιο. Της είπα ότι ακόμη και στο δημόσιο δεν μπορω να πάω γιατι ζητάνε φακελάκι και άρχισε να φωνάζει και της είπα οτι θα φέρω τα κανάλια και μου είπε με ειρωνεία να κάνω ότι θέλω.
Μέχρι και στο υπουργείο Υγείας πήρα τηλέφωνο στον Κουρουμπλή και μου είπανε ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Έχουν και άλλα άτομα ανάγκη. Μάλιστα στον Κουρουμπλή πήρε τηλέφωνο και η γιατρός και της είπανε ότι δεν ασχολούμαστε με τέτοια παιδιά.
Και στους Ανεξάρτητους  Ελληνες  έκανα νύξη αλλά τίποτα και εκεί.
Και στον Καρατζαφέρη που έχει δικό του κανάλι απευθύνθηκα αλλά τίποτα και εκεί.
 Εαν ισχυριστεί η κυρία Στεφανίδου και οι συνεργάτες της ότι ο στόχος σου ήταν μόνο οι υλικές απολαβές, γι αυτό και καταφέρεσαι εναντίον της εκπομπής, τι απαντάς; 
Δεν ζήτησα καμια οικονομικη βοήθεια από αυτούς. Απλώς η εκπομπή θα γινόταν για να βοηθήσει ο κόσμος – οποιος είχε την οικονομική άνεση – την μικρή. Συνεργάτης είχε πάρει τη γιατρό τηλέφωνο για να βγάλουν μια περίπτωση παιδιού να βοηθήσουν και η γιατρός σκέφτηκε τη μικρή, λόγω σοβαρότητας. Αλλα όλα έγιναν για την τηλεθέαση. Στην εκπομπή δεν ανέφερε τίποτα για βοήθεια από τον κόσμο Δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά. Σκέφτομαι να βάλω τελος στη ζωη μου. Με το ζόρι κρατιέμαι.
Γιατί αποφάσισες να μιλήσεις τώρα γι αυτο το γεγονός με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου; Τι σε έκανε να επικοινωνήσεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο μαζί μας;
Η αγανάκτηση και ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι! Δεν μπορώ να αφήσω ένα παιδί χωρίς να μπορέσω να του παρέχω κάτι.  Φαρμακα εξετάσεις και πάνω από όλα να του παρατείνω λίγο την ζωή.
Το ενδιαφέρον σας σε άλλα άτομα που είχαν ανάγκη με συγκίνησε πολύ.
Τι εννοείς ο Βαρδινογιάννης δεν βοήθησε; Απευθύνθηκες και δε βοήθησε;
Ναι. Είχα στείλει και τα χαρτιά και όλο το ιστορικό της μικρής, στα γραφεία, αλλά μου είπανε δεν έχουμε, δεν μπορούμε. Εχουμε κι αλλους να βοηθήσουμε.  Μόνο στο Σκλαβενίτη που απευθύνθηκα με βοήθησε με δωροεπιταγή για ψώνια.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ – ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΚΟΥΝΕ; ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; 
 Γερολύμου Χρυσάνθη (Τηλ. Επικοινωνίας 6987819449)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive