Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

AΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΡΤ!!! ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ! ΦΡΙΚΗ!

ert-animation-gay-xeftila

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! «Παρακολούθησα μια ΑΙΣΧΡΗ 1/2 ωρα εκπομπή της κρατικής ΕΡΤ, που πληρώνεται απ όλους τους φορολογούμενους πολίτες και αν δεν κάνω λάθος που δεν κάνω, λέγεται «ΑΝΙΜΕΡΤ». Ένα δήθεν αφιέρωμα στην τεχνική του animation αλλά…. τελικά ήταν ένας ύμνος και μια συνεχής προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου προς την ομοφυλοφιλία, όπου εκθειάζονται οι παρελάσεις «υπερηφάνειας» των διάφορων τύπων, gay!!!

Προπαγάνδα αισχίστου είδους !
Αυτό που με εξόργισε στην κυριολεξία, ήταν η παρουσίαση σε κάποια σκηνή των δύο ευζώνων στον Άγνωστο Στρατιώτη, να κρατούν – με τη τέχνη του animation – ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, αλλά τις σημαίες των Gay, του ουράνιου τόξου, του σήματος κατατεθέν της Παγκόσμιας Ομοφυλοφιλικής Κοινότητας!!!
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής για να ΔΕΙΤΕ την ΞΕΦΤΙΛΑ! 
Με το ζόρι τα παιδάκια στα σχολεία να ασπασθούν την ομοφυλοφιλία, με τα σχετικά μαθήματα. Μα επιτέλους τι κάνει η κοινωνία, τι κάνει η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
ΦΡΙΚΗ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.!!!»
Γιώργος Ζ.
(Συνταξιούχος)

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive