Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Νέες άδειες οδήγησης για τρανσέξουαλ.πούστηδες, πούστρες κ.λ.π. Έτσι, για να είμαστε όλοι μαζί μία «ωραία ατμόσφαιρα» . 4 ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΕΛΑ !!

Αποτέλεσμα εικόνας για κοντσιτα
Σε ένα κατεξοχήν προπύργιο των Δημοκρατικών της Νέας Τάξης, στην Πολιτεία της Καλιφόρνια πέρα από την διενέργεια δημοψηφίσματος απόσχισης από τις υπόλοιπες ΗΠΑ που ζητούν, εξακολουθούν να εφαρμόζουν μέτρα Νέας Εποχής, την ώρα που ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο ακυρώνει με διατάγματα, το ένα μετά άλλο, τα μέτρα των παγκοσμιοποιητών....

Έτσι στην Καλιφόρνια εισάγουν νέα νομοθεσία, η οποία θα προσθέσει το «τρίτο φύλο» ως επιλογή στις άδειες οδήγησης, προκειμένου άτομα να εγγράφονται ως «μη δυαδικά – Non binary».
Οι μη δυαδικοί άνθρωποι ή αλλιώς genderqueers, ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία ατόμων, τα οποία ισχυρίζονται πως δεν υπάγονται στην παραδοσιακή κατηγορία αρσενικού ή θηλυκού.
Ως εκ τούτου, η «Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου Αναγνώρισης Φύλου» θα επιτρέψει σε ανθρώπους να καταχωρηθούν ως τρίτο φύλο στις άδειες οδήγησης τους, αλλάζοντας το φύλο που βρίσκεται στα πιστοποιητικά γέννησής τους, χωρίς να χρειάζεται να προβούν σε αλλαγή φύλου.
Η εν λόγω νομοθετική πράξη χρηματοδοτήθηκε από τους γερουσιαστές του San Diego, Toni Atkins και Scott Weiner.
 «Η κοινωνία μας γίνεται όλο και πιο διαφωτισμένη μέρα με την μέρα σε σχέση με την ταυτότητα φύλου», αναφέρει ο Atkins και προσθέτει:
«Ήρθε η ώρα να διευκολύνουμε τους τρανσέξουαλ Καλιφορνέζους και αυτούς που δεν θέλουν να ανήκουν στις παραδοσιακές αντιλήψεις αναφορικά με τα φύλα, ώστε να έχουν επίσημα έγγραφα, τα οποία θα αντικατοπτρίζουν ποιοι πραγματικά είναι».
Ο νομοθέτης της Καλιφόρνιας αλλάζει μάλιστα τον όρο «sex» με τον όρο «gender» για ταιριάζει με το «transgender» και αλλάζει την αντωνυμία «του» και «της» με το «ο αιτών»
Επιπλέον, στην νομοθετική πράξη γίνεται αναφορά για «δημιουργία διαδικασίας σε σχέση με άτομα κάτω των 18 ετών, τα οποία μπορούν να κάνουν αίτηση για αλλαγή φ’ύλου στο πιστοποιητικό γέννησής τους», μιας και ο τρανσεξουαλισμός θα διδάσκεται πλέον ως «επιλογή ζωής» στα σχολεία και της Ελλάδας.
Το μόνο που ελπίζουμε από την πλευρά μας είναι να σταματήσει η προώθηση τόσης μαζεμένης διαστροφής σε επίπεδο κοινωνίας και κράτους.
Είναι άλλο να επιλέγει ο καθένας ξεχωριστά τι θέλει και άλλο η επιλογή του να γίνεται νόμος κράτους και να προωθείται και στις νεαρότερες ηλικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive