Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Στον εισαγγελέα 43 (ΚΛΕΦΤΟ) ΜΚΟ

dikaiosini
Στον εισαγγελέα έστειλε 43 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για τις οποίες διαπιστώθηκε κακοδιαχείριση κονδυλίων. Διαπιστώσαμε, είπε μιλώντας στην Βουλή, στοιχεία που «έβγαζαν μάτι», ενώ προανήγγειλε κι άλλες αποκαλύψεις με τις οποίες «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»....
Ενδεικτικά ανέφερε ως παράδειγμα, ΜΚΟ με έδρα νησί της Κεντρικής Αμερικής, η οποία επισήμως χρηματοδοτούνταν για αναπτυξιακά έργα και ανεπισήμως αποδείχτηκε ότι είχε καταθέσει τα χρήματα σε τράπεζα προκειμένου να τοκίζονται. «Εμείς παίρνουμε λεφτά πίσω από αυτές τις υποθέσεις», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, αφήνοντας υπονοούμενα για τον έλεγχο από προηγούμενες κυβερνήσεις και προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις, μέσω συνέντευξης Τύπου που προτίθεται να παραχωρήσει το προσεχές διάστημα.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive