Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ψυχίατρος στις ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι οι ψυχές των ανθρώπων ζουν μετά θάνατον και μετενσαρκώνονται. Διερευνά τις περιπτώσεις των 2.500 παιδιών

Οι ψυχές μας ζουν και μετά θάνατον και μετενσαρκώνονται. Αυτό είναι το συμπέρασμα του γιατρού Τζιμ Τάκερ, ο οποίος επί 15 χρόνια μιλούσε με παιδιά τα οποία, όπως ισχυρίζεται, δείχνουν σημάδια μετενσάρκωσης. Οπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ της η εφημερίδα...
«Daily Express», μερικά από τα παιδιά έχουν μνήμες από μια προηγούμενη ζωή ή σημάδια στα ίδια σημεία με ανθρώπους που έχουν ζήσει στο παρελθόν και των οποίων υποστηρίζουν ότι είναι η μετενσάρκωση. 
Στο βιβλίο του με τίτλο «Life After Life: A Scientific Investigation of Children's Memories of Previous Lives», o δρ Τάκερ διερευνά τις περιπτώσεις των 2.500 παιδιών από τα οποία έχει πάρει συνεντεύξεις. Ο ψυχίατρος του πανεπιστημίου της Βιρτζίνια υποστηρίζει ότι τα παιδιά αυτά είναι η απόδειξη ότι η συνείδηση μπορεί να ζήσει πολύ καιρό μετά τη φθορά του σώματος.
Η θεωρία αυτή εστιάζει στην ιδέα ότι οι ψυχές μας υπάρχουν ως ενέργεια σε ένα υποατομικό επίπεδο, κάτι που ερευνούν εδώ και χρόνια οι φυσικοί. Κάποιοι ερευνητές μάλιστα εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι η κβαντική μηχανική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξηγήσει την αέναη ύπαρξη της ψυχής.
Νέο σώμα
Ο δρ Τάκερ έχει υιοθετήσει τη θεωρία ότι η συνείδηση απελευθερώνεται στο σύμπαν μετά τον θάνατο και υποστηρίζει ότι η ψυχή μπορεί στη συνέχεια να βρει νέο σώμα. Αυτός ο ισχυρισμός ενισχύει την έρευνα του Βρετανού επιστήμονα σερ Ρότζερ Πένροουζ, ο οποίος υποστηρίζει ότι η συνείδηση είναι απλώς ένα πακέτο πληροφοριών που αποθηκεύεται σε ένα κβαντικό επίπεδο (κβάντο: αδιάστατη μονάδα ποσότητας).
Ο ίδιος πρόσφατα υποστήριξε ότι έχει βρει περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία ότι αυτές οι πληροφορίες που αποθηκεύονται σε μικροσωληνάρια μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα εγκαταλείπουν το σώμα όταν κάποιος πεθαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive