Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ζουράρις για νέα μέτρα: "Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019!" ΕΜΕΙΣ θα ζούμε, έτσι για να σκάσεις, ΕΣΥ ΨΟΦΑ, στεναχώρια μας


«Να δούμε πώς θα είναι το πακέτο μέτρων που μας προτείνουν. Εάν δεν επιβαρύνουμε καθόλου ούτε τη φορολογία ούτε τις συντάξεις για το 2017 και το 2018 και πούμε για μέτρα που θα αφορούν για μετά το 2019 βλέπουμε. Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019», δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις...
κληθείς να σχολιάσει τις νέες απαιτήσεις των δανειστών για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση. Ο υφυπουργός Παιδείας πρόσθεσε πως «εάν πούμε ότι οποιαδήποτε επιβάρυνση αρχίσει μετά το 2019, σημαίνει ότι κερδίσαμε δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει διαπραγμάτευση, αυτό σημαίνει αντίσταση» και διερωτήθηκε εάν το 2019 θα υπάρχει Ελλάδα, θα υπάρχει Γερμανία, θα υπάρχει ΕΕ.
Υπογράμμισε πάντως πως εάν η κυβέρνηση αποδεχθεί νέα μέτρα για τώρα θα είναι βαριά ήττα.

Ερωτηθείς για την καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση, ο ίδιος στα Παραπολιτικά fm πως «στη διαπραγμάτευση είναι δύο. Η Ελλάς είναι νικημένη. Ο νικημένος έχει μια τάση να επιβάλλει απολύτως την ισχύ του. Αν καθυστερεί η διαπραγμάτευση είναι γιατί αντιστεκόμαστε. Ποικιλοτρόπως».

Aναφερόμενος στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί κατάργησης της διδασκαλίας της Αντιγόνης στο Λύκειο, το κυβερνητικό στέλεχος ανέφερε πως δεν έχει ιδέα για το εάν υπήρξε σχετική εισήγηση στο υπουργείο Παιδείας, τόνισε πως προφανώς δεν μπορεί να υπήρξε καπνός χωρίς φωτιά και χαρακτήρισε φρικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive