Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Κατάθεση-σοκ 20χρονου που τον τσάκωσαν να βιάζει γαϊδουράκι

Κατάθεση-σοκ 20χρονου που τον τσάκωσαν να βιάζει γαϊδουράκι
Είναι από αυτές τις ειδήσεις που διαβάζεις και επειδή κυριολεκτικά δεν πιστεύεις στα μάτια σου, την ξαναδιαβάζεις Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης ο 20χρονος μέχρι χθες καθ' όλα φυσιολογικός νεαρός, του οποίου η συμπεριφορά τίποτα δεν προμήνυε τα όσα θα έπραττε πάνω στο δύστυχο το ζώο, πιάστηκε επ' αυτοφώρω από το αφεντικό του τη στιγμή που βίαζε ένα... γαϊδουράκι! Πρόκειται για 20χρονο...
υπάλληλο φάρμας, ο οποίος εκτός από την καταδίκη του βρίσκεται και σε αναζήτηση... νέας απασχόλησης και μάλιστα σε επάγγελμα μακριά από ζώα. Κατά την απολογία του ο δικαστής άκουγε εμβρόντητος τον 20χρονο να αναφέρει πως αρχικά είδε είδε το δύστυχο και συμπαθέστατο τετράποδο, ενώ μετά άρχισε να το χαιδεύει. Μετά τα χάδια ξαφνικά του ήρθε μια έκρηξη πάθους, όπως ο ίδιος την περιέγραψε, μη μπορώντας πλέον να αντισταθεί στον πειρασμό να έρθει σε συνουσία μαζί του! Μάλιστα, κατά δική του ομολογία, ανέφερε ότι ήταν η πρώτη του φορά με ζώο, προσθέτοντας ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελε να κάνει κακό στο δύστυχο γαϊδουράκι. Πλέον ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκιση ως και 9 μηνών καθώς και χρηματικό πρόστιμο ύψους που αγγίζει ως και τις 10.000 λίρες.

1 σχόλιο:

  1. Η κατάλληλη τιμωρία είναι να βάλουν να τον βιάσει ένας γάιδαρος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive