Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΜΠΡΑΒΟ λεβέντες. Ο ΠΑΟΚ δίπλα στη 19χρονη Μυρτώ μας

Μια φανέλα με το όνομά της και μια αναμνηστική φωτογραφία χάρισαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη Μυρτώ, που τα τελευταία χρόνια νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα!...
Συγκινητική είναι η ανταπόκριση της ομάδας του ΠΑΟΚ, η οποία μέσω του κοινωνικού προγράμματος PAOK Action στηρίζει την προσπάθεια της 19χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και άγριας επίθεσης από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο. 
Οπως ανέφερε η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της: «Η Μυρτώ και η οικογένειά της επισκέφτηκαν την αποστολή της ομάδας λίγο πριν από τον αγώνα με τη Λάρισα, προκειμένου η 19χρονη νικήτρια ζωής να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες. Από σήμερα, άλλωστε, η Μυρτώ έχει τη δική της φανέλα, καθώς αποτελεί επίτιμο μέλος της οικογένειας του συλλόγου. Και υποσχέθηκε πως μόλις έχει τη δυνατότητα θα έρθει και στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ από κοντά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive