Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Πρωτοφανής τουρκική πρόκληση: Πολεμικό πλοίο έκανε βολές με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πυρά κοντά στο Φαρμακονήσι επί 10 λεπτά! Όμως τους "μάλωσε" το ΥΕΘΑ


Παράκτιο περιπολικό του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού εκτέλεσε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πυρά σε ελληνικά χωρικά ύδατα, στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου, επί δέκα λεπτά, νωρίτερα σήμερα το πρωί, από τις 7 έως τις 9, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ...
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Τουρκία είχε εκδόσει χθες το βράδυ nautex για την εκτέλεση άσκησης στην περιοχή, περιλαμβάνοντας, ωστόσο, τμήμα ελληνικών χωρικών υδάτων, με αποτέλεσμα η ελληνική πλευρά να εκδόσει αντι-nautex για κατάργηση της τουρκικής, λόγω της συμπερίληψης τμήματος ελληνικών χωρικών υδάτων στην άσκηση.
Το τουρκικό παράκτιο περιπολικό εκτέλεσε πυρά, παρά το γεγονός ότι στην περιοχή είχε σπεύσει η ελληνική κανονιοφόρος "Νικηφόρος" η οποία εξέπεμψε προς το τουρκικό πλοίο όλα τα προβλεπόμενα κείμενα. Μετά την εκτέλεση των πυρών το τουρκικό σκάφος απομακρύνθηκε από την περιοχή.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive