Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Οι Αλβανοί στρατολογούν εγκληματίες κατά των Ελλήνων Κίνδυνος 10 λεπτά από τα ελληνοαλβανικά σύνορα. ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Αλβανοί στρατολογούν εγκληματίες κατά των Ελλήνων
Την ώρα που το αλβανικό κράτος κατηγορεί την Ελλάδα για ρατσισμό, επειδή αντιδρούμε στην ύπαρξη Αλβανών σοβινιστών φαντάρων στον ελληνικό Στρατό, στρατολογούνται στα υπό κατοχή ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου εγκληματίες, οι οποίοι εισβάλλουν στα σπίτια των Ελλήνων με την ανοχή της αστυνομίας....
 Τα κρούσματα διαρρήξεων στο Αργυρόκαστρο δεν έχουν τέλος, με τους κατοίκους να δηλώνουν τρομοκρατημένοι από τις συνεχόμενες «επισκέψεις» των κακοποιών στα σπίτια τους.  Με τον φόβο και την αγανάκτηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, περιγράφουν στον τηλεοπτικό σταθμό «Star» τις στιγμές αγωνίας που ζουν υπό το φόβο ενός νέου πλιάτσικου.  Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αργυρόκαστρου Αχιλλέας Ντετσίκας καταγγέλλει ότι η δημοτική αστυνομία δεν λειτουργεί καθόλου «Έχουμε τρελαθεί, εγώ σήμερα έγινα έξαλλος, δεν μπορούν να πιάσουν έναν κλέφτη;»  Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της ελληνικής μειονότητας, Βαγγέλης Ταβός, ζήτησε από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης να λάβει μέτρα και να απομακρύνει τον αστυνομικό διευθυντή Αργυροκάστρου, δεδομένου ότι οι κλοπές αυξάνονται και οι διαρρήκτες δρουν ανενόχλητοι.  Σημειώνεται ότι η αστυνομία πριν από τρείς ημέρες συνέλαβε δυο άτομα, ωστόσο παρά το γεγονός αυτό, οι διαρρήξεις και το πλιάτσικο στα σπίτια των κατοίκων της Β. Ηπείρου συνεχίζονται σε αμείωτο βαθμό, αφού προφανώς οι εγκληματίες δρουν βάσει σχεδίου και με κυβερνητικές πλάτες.  Το πλιάτσικο των Αλβανών κακοποιών γίνεται στα χωριά Γεωργουτσάτες και Δερβιτσάνη. Χωριά που βρίσκονται μόλις 10 λεπτά από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και κατοικούνται κυρίως από Έλληνες.
Χτυπούν κυρίως κλειστά σπίτια παραβιάζοντας ακόμα και τα σίδερα που έχουν τοποθετήσει οι κάτοικοι σε πόρτες και παράθυρα. Στις τελευταίες διαρρήξεις αρπάξαν ακόμα και ηλεκτρικές συσκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive