Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΜΕ δυνατά κι εβραϊκά. Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ του Υπ. Παιδείας, του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος και του Yad Vashem

Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ του Υπ. Παιδείας, του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος και του Yad Vashem
Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος και του Yad Vashem (Αρχή Διαιώνισης της Μνήμης των  Μαρτύρων και Θυμάτων του Ολοκαυτώματος). Ο Υπουργός Παιδείας...
Έρευνας και Θρησκευμάτων και ο Πρόεδρος του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος θα υπέγραψαν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στο Υπουργείο Παιδείας, Μνημόνιο Συναντίληψης με τον Πρόεδρο του Yad Vashem για την παροχή προγραμμάτων εκπαίδευσης σχετικά με το Ολοκαύτωμα σε Έλληνες εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν. Ο κοινός σχεδιασμός δράσεων που διατηρούν ζωντανή την ιστορική μνήμη και προσφέρουν την αναγκαία τεχνογνωσία στους Έλληνες εκπαιδευτικούς ώστε να χειρίζονται θέματα, όπως το Ολοκαύτωμα, με όρους επιστημονικούς και παιδαγωγικούς, λειτουργεί προς όφελος των Ελλήνων μαθητών και μαθητριών αλλά και ενισχύει τις θεμελιώδεις αξίες του ελληνικού πολιτισμού.  
www.dikaiologitika.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (ΚΡΥΦΟΜΑΣΟΝΟΣ) ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ:ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ........!!!!ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive