Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ! Η ανάρτηση της πανέμορφης Λιβανέζας πριν το μακελειό στο Reina – Φωτογραφίες θυμάτων

Τον θάνατό της είχε προβλέψει μια νεαρή γυναίκα που ξεψύχησε στα χέρια του συντρόφου της μετά το μακελειό στο κλαμπ Reina. «Ελπίζω να περάσουμε ωραία [στην Τουρκία]. Στην χειρότερη περίπτωση θα πεθάνω σε μια έκρηξη και θα πάω να βρω τη μαμά μου», είχε γράψει...
η νεαρή στο Facebook πριν καν φτάσει στην Κωνσταντινούπολη, θορυβημένης προφανώς από τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα που σημειώθηκαν την περσινή χρονιά στη γειτονική μας χώρα, είχε γρ’αψει στην ανάρτησή της στα social media.
Το ζευγάρι, σε ένα διάλειμμα των σπουδών του στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας, επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη έχοντας προηγουμένως επισκεφθεί την Βαρκελώνη και την χώρα μας.
Όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η 26χρονη Rita Chami ξεψύχησε στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της Elias Wardini, έχοντας δεχτεί τα πυρά του τζιχαντιστή.
Η 26χρονη καλλονή, είχε χάσει πρόσφατα τη μητέρα της από τον καρκίνο και ταξίδευε με τον φίλο της – ο οποίος χάθηκε επίσης στην επίθεση – σε μια προσπάθεια να νιώσει καλύτερα.
Reina
Η Rita Chami  με τον αρραβωνιαστικό της Elias Wardini που έπεσαν νεκροί από τα πυρά του τρομοκράτη
θυμα1θυμα2θυμα3 θυμα4

Συγκλονίζουν οι φωτογραφιες των θυμάτων που βρέθηκαν στο κλάμπ της Κωνσταντινούπολης από κάθε γωνιά της γης, την στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των τουρκικών αρχών, η νέα τρομοκρατική επίθεση που σκόρπισε τον τρόμο στην Τουρκία είχε θύματα από τη Σαουδική Αραβία, τον Λίβανο, το Ιράκ, την Τυνησία, τη Γαλλία, το Μαρόκο, την Ιορδανία, τον Καναδά, την Ινδία, το Κουβέιτ, το Ισραήλ, το Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Ρωσία.
Μερικές από τις φωτογραφίες των θυμάτων που δόθηκαν στη δημοσιότητα:
θυμα5
H Alaa Al-Muhandis ήταν μια νεαρή μητέρα δύο παιδιών από το Οντάριο του Καναδά

θυμα6
Μεταξύ των θυμάτων και η Ινδή σχεδιάστρια μόδας Khushi Shah
θυμα7
Η Ινδή καλλονή βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για επαγγελματικό ταξίδι

θυμα9
Ο φρουρός ασφαλείας Fatih Cakmak είχε επιβιώσει από την επίθεση στο γήπεδο της Μπεσικτάς αλλά τελικά σκοτώθηκε στο Reina
θυμα8
Ο διευθυντής του Bollywood Abis Rizvi ήταν ένα ακόμη από τα θύματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive