Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ της Νovartis! Άρχισαν τα όργανα… «ΝΤΟΥ» με εντολή ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ στα γραφεία! Εμπλέκονται 2 υπουργοί υγείας της Ν.Δ. και 1 του ΠΑΣΟΚ.

1893992
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του σκανδάλου της Novartis με τις ελληνικές αρχές να προχωρούν σε γρήγορες και αιφνιδιαστικές κινήσεις για την συγκέντρωση στοιχείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες με εντολή των εισαγγελικών αρχών πραγματοποιήθηκε έρευνα στα γραφεία της Novartis...
προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία για το σκάνδαλο με τις καταγγελίες για μίζες σε 4.000 γιατρούς και κρατικούς λειτουργούς που προωθούσαν τα φάρμακά της.
Για την υπόθεση διενεργεί προκαταρκτική εξέταση η εισαγγελία διαφθοράς μετά από δημοσιεύματα του διαβιβάστηκαν στις δικαστικές αρχές από τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δύο Ελληνες πολίτες, οι οποίοι εργάζονταν στα τμήματα Πωλήσεων και Επικοινωνίας – Εταιρικής Ευθύνης της Novartis, κατέθεσαν εκατοντάδες έγγραφα που αποκαλύπτουν καταβολές χρηματικών ποσών τόσο σε ιδιώτες γιατρούς όσο και σε γιατρούς που εργάζονταν στο δημόσιο σύστημα Υγείας (συνολικά πάνω από 4.000), με στόχο τη λήψη ευνοϊκών αποφάσεων για την εταιρία και τη συνταγογράφηση των φαρμάκων της.
Στην υπόθεση είναι μπλεγμένοι και 2 πρωην Υπουργοί υγείας απο τη ΝΔ και ενας του ΠΑΣΟΚ
Νωρίτερα σήμερα μάλιστα πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης τόνιζαν πως «μετά από την εντολή του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρου Κοντονή για διερεύνηση των καταγγελιών για χρηματισμό δημοσίων λειτουργών από τη φαρμακευτική εταιρεία «Novartis» οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές». Παράλληλα, επισήμαιναν πως : «σε κάθε περίπτωση η δικαστική έρευνα θα είναι γρήγορη και σε βάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive