Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ρωσία: Εξαρθρώθηκε πυρήνας του ISIS από την FSB

Ρωσία: Εξαρθρώθηκε πυρήνας του ISIS από την FSB
Σχεδίαζε επιθέσεις στην Μόσχα.  Σε μια σημαντική ανακοίνωση προχώρησε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας (FSB) της Ρωσίας.  Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η FSB κατάφερε να συλάβει δύο άτομα τα οποία σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις στη Μόσχα κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων....
  Όπως μεταδίδει το RT,  αυτός ο τζιχαντιστικός πυρήνας, ο οποίος συνδέεται με τον ISIS που δρα στα εδάφη της Συρίας, μετά την σύλληψη των δυο  τελευταίων ατόμων εξουδετερώθηκε πλήρως από τις ρωσικές Αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν κάνει γνωστές οι ρωσικές διωκτικές αρχές  ο τζιχαντιστικός πυρήνας αποτελούνtαν από 7 άτομα, από τα οποία αρκετά έδρασαν και στο Μαρόκο.  Να σημειωθεί  πως δεν είναι η πρώτη φορά που εξαρθρώνεται τζιχαντιστικός πυρήνας από την FSB, καθότι τους τελευταίους μήνες του 2016 είχαν πιάσει περισσότερα από 40 άτομα τα οποία συνδέονται με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive