Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Νέο ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ από την Μίνα Αρναούτη - Έβαλε φωτογραφίες από το τροχαίο με τον Παντελίδη στο Facebook. Σάλο προκάλεσαν οι εικόνες που ανήρτησε και ισχυρίζεται ότι είναι από την τραγωδία

Συνέχεια στην κόντρα της με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη δίνει η Μίνα Αρναούτη. Αν και σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή, το κλίμα αντί να αποφορτίζεται, είναι έντονα φορτισμένο!..
Η κοπέλα, η οποία ήταν μια από τις συνεπιβάτιδες, του αγαπημένου καλλιτέχνη στο μοιραίο τζιπ, με τις αναρτήσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, προκαλεί αντιδράσεις που με τη σειρά τους οδηγούν σε ένα... δικαστικό θρίλερ χωρίς τέλος.  
Είναι χαρακτηριστικό, ότι πριν λίγες ημέρες, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, μην μπορώντας να διαβάζει τα σχόλια της κυρίας Αρναούτη, προχώρησε σε μηνύσεις, υποστηρίζοντας ότι δεν οδηγούσε το παιδί της όταν συνέβη η τραγωδία. Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Παντελίδου και ο δικηγόρος της Χαράλαμπος Λυκούδης κατέθεσαν μήνυση εναντίον της Φρόσως Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, ότι τη θεωρούν οδηγό του μοιραίου τζιπ, ενώ κατέθεσαν μήνυση για ψευδορκία και εναντίον της Μίνας Αρναούτη.
Οι μηνύσεις φαίνεται ωστόσο πως δεν πτόησαν την Μίνα Αρναούτη, η οποία εξακολουθεί να ανεβάζει φωτογραφίες και σχόλια για το δυστύχημα που προκαλούν προβληματισμό, εμμένοντας στην άποψη της πως οδηγούσε ο άτυχος τραγουδιστής! 
Σήμερα Πέμπτη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, δύο φωτογραφίες-ντοκουμέντα, οι οποίες όπως λέει, είναι από το δυστύχημα. Εντύπωση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός ότι αναφέρεται στον καλλιτέχνη σαν να είναι ζωντανός, αγνοώντας τα περί σεβασμού στη μνήμη των νεκρών! 
«Από ότι φαίνεται στην καθαρή φωτογραφία η καμπίνα του αυτοκίνητου είναι πίσω από την προστατευτική μπάρα. Τα μάτια, τα μαλλιά, και το αυτί είναι της ρόδας!!!  Καλημέρα κόσμε», έγραψε η ίδια στο Facebook
Υπενθυμίζουμε ότι οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας Παντελίδη, μετά από έρευνες, ισχυρίζονται ότι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο τραγουδιστής ήταν συνοδηγός στο μοιραίο τζιπ κι όχι οδηγός, γεγονός που έκανε την κυρία Αρναούτη να χάσει την ψυχραιμία της και να ξεσπάσει μέσω των social media .
Τις τελευταίες ημέρες, η νεαρή κοπέλα είναι σχεδόν σε καθημερινό διαδικτυακό «πόλεμο» με την Αθηνά Παντελίδου, με τις δύο γυναίκες να ανταλλάσουν κουβέντες που πονάνε. Η Μίνα Αρναούτη προσπαθεί μέσω του Facebook να αποδείξει ότι οδηγούσε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής και η οικογένεια του Παντελίδη από την άλλη ζητά απαντήσεις στα αμέτρητα «γιατί», βάζοντας στόχο, οι όποιοι ένοχοι, αν υπάρχουν,  να πληρώσουν .
Την ίδια ώρα, στο ογκωδέστατο υπόμνημα που κατέθεσε η οικογένεια Παντελίδη στον εισαγγελέα, περιλαμβάνεται και ένα video ντοκουμέντο το οποίο έχει δημοσιοποιηθεί στο You Tube από την ημέρα του δυστυχήματος.
Όπως εξήγησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Νάσος Γουμενίδης, «το video που έχει βγει στο You Tube είναι μόνο ένα κομμάτι. Υπάρχει και κομμάτι πριν από το video που δημοσιοποιήθηκε και το έχει στα χέρια της η οικογένεια Παντελίδη, χρησιμοποιώντας το, ως πυλώνα των ισχυρισμών της ότι η Φρόσω Κυριάκου ήταν έξω από το αυτοκίνητο όταν πήγε εκεί η Τροχαία».


Μέσω του Νάσου Γουμενίδη, ο πατέρας του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, Σταύρος Παντελίδης ζήτησε «οι δυο άνθρωποι που όπως φαίνεται στο ΒΙΝΤΕΟ, είναι απλοί πολίτες και όχι πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ή της τροχαίας, αλλά ούτε και πυροσβέστες»,  να έρθουν σε επαφή με την οικογένεια, απλά και μόνο για να πουν τι είδαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive