Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ! Ο Ν.Αναστασιάδης αποδέχθηκε de facto την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας

Aποδέχθηκε de facto ο Ν.Αναστασιάδης την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας αφού δέχτηκε να συμμετάσχει στην διάσκεψη της Γενεύης χωρίς την ιδιότητα του Προέδρου της!...Οι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση της πολυμερούς Διάσκεψης στη Γενεύη για το Κυπριακό, δεν δήλωσαν στα ταμπελάκια των συμμετεχόντων τους τίτλους και τις ιδιότητές τους, με αποτέλεσμα ο Νίκος Αναστασιάδης να μην αναφέρεται ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κάτι που έγινε εν γνώση του αφού το αποδέχεται και συμμετέχει κανονικά
 
Σύμφωνα με tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γενεύη, Νίκος Μελέτης, αναφέρεται το εξής: «Ταμπελάκια μόνο με τα ονόματα των συμμετεχόντων, χωρίς τίτλους και ιδιότητες υπήρχαν στην αίθουσα συνεδριάσεων στο «Παλάτι των Εθνών» στο κατά την έναρξη των εργασιών της πολυμερούς, για να μην καταγραφεί ο Ν.Αναστασιάδης, Πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας».
 
Το tweet του Νίκου Μελέτη 
 
Για να γίνει κατανοητό το κλίμα «αποδοχής» από το Ν.Αναστασιάδη ο Κύπριος Πρόεδρος με ανάρτηση του στο twitter χαρακτήρισε «σταθμό στην ιστορία του Κυπριακού την κατάθεση των χαρτών και συνεχίζουμε με συνέπεια την προσπάθεια ικανοποίησης των προσδοκιών του κυπριακού λαού».!
Δηλαδή οι προσδοκίες του κυπριακού λαού είναι να πάψουν να είναι πολίτες ανεξάρτητου κράτους και να βρεθούν υπό τον έλεγχο της Άγκυρας;
Από τη πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι ο τουρκοκυπριακός χάρτης πληροί τα κριτήρια που είχαν τεθεί στο Μον Πελεράν και βρίσκεται εντός των ορίων για ποσοστό εδάφους 29,2% που θα ελέγχεται από τη τουρκοκυπριακή συνιστώσα πολιτεία!.
Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι «είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από το 1976 έχουμε μια τέτοια εξέλιξη. Είναι θετικό το γεγονός ότι κυμαίνεται στο πλαίσιο του τι έχει συμφωνηθεί. Από κει και πέρα δεν είναι το τέλος του δρόμου, είναι η αρχή μιας διαπραγμάτευσης σε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο του Κυπριακού».
Οπότε όπως γίνεται κατανοητό το να μην τον αποκαλούν πρόεδρο είναι το λιγότερο. 
Ο αείμνηστος Τάσος Παπαδόπουλος είχε πει όταν ζήτησε από τον κυπριακό λαό το 2004 να καταψηφίσει το τότε εθνοκτόνο σχέδιο Ανάν στο συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα της 7ης Απριλίου: «παρέλαβα κράτος, δεν θα παραδώσω κοινότητα».
Προφανώς αυτά είναι ψιλά γράμματα για τη νυν ηγεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive