Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Δείτε για πρώτη φορά τον γιο του Γιώργου Γεωργίου! Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον χαμό του…

Δείτε για πρώτη φορά τον γιο του Γιώργου Γεωργίου! Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον χαμό του…
Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Γιώργος Γεωργίου αφού πριν λίγες μέρες «εφυγε» ο γιος τους από την ζωή. Ο ίδιος μιλώντας στο Πρώτο Θέμα περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του παιδιού αλλά και τις δυσκολίες που βίωσε εκείνος….

«Το μόνο καλό είναι ότι, όπως τον είδα, ήταν πολύ ήρεμος. Πολύ ήρεμος και τόσο όμορφος. «Έφυγε». Έγινε ξαφνικά αυτή η ιστορία και οφείλεται στην αρρώστια του. Όταν έπαθε το εγκεφαλικό η πίεση του έπεσε στο 2. Μας είπαν οι γιατροί ότι εγκεφαλικά είναι νεκρός και όσο αντέξει η καρδιά τον. Και δεν άντεξε».


Ο Τάσος ήταν μόλις 35 χρονών ενώ τα τελευταία 25 χρόνια έδινε καθημερινά μάχη με μια σπάνια και ανίατη ασθένεια, την Αταξία του Φρίντριχ Πρόκειται για μια κληρονομική πάθηση που χτυπά τον εγκέφαλο, τον νωτιαίο μυελό και τα περιφερειακά νεύρα. «Πούλησα ό,τι είχα και δεν είχα και τον πήγα στους καλύτερους γιατρούς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive