Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Υπό κατοχή το Κέντρο της Αθήνας. Μουσουλμάνοι ακόμα και μέσα στο Πολυτεχνείο.

Υπό κατοχή το Κέντρο της Αθήνας
Κάτοικοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων καταγγέλλουν πως τα κενά κτήρια στη γειτονιά των Εξαρχείων αλλά και αλλού στην Αθήνα, «καταλαμβάνονται» από φιλοπαγκοσμιοποιητές ακτιβιστές και μουσουλμάνους «μετανάστες», προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στους πολίτες...
οι οποίοι βρίσκονται στα όριά τους. Παρόμοιες καταγγελίες έχουν γίνει και από άλλα μέρη του κέντρου της Αθήνας, όπου κάτοικοι απευθύνουν  έκκληση προς την αστυνομία, προσλαμβάνοντας παράλληλα ιδιωτικούς ένοπλους αστυνομικούς για να τους προστατευτούν.  

Όπως μεταδίδεται, η αστυνομία δεν είναι σε θέση να παρέμβει, καθώς πρέπει πρώτα να λάβει επίσημη καταγγελία από τους ιδιοκτήτες των ακινήτων που καταλαμβάνονται.    Το θέμα έχει δημιουργήσει μάλιστα κόντρα μεταξύ του δημάρχου  Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη και του υπουργού προστασίας του πολίτη κ. Νίκου  Τόσκα.  Την ίδια ώρα, μέσα ενημέρωσης επικαλούνται ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών», αναφέροντας πως ένα μικρό τζαμί λειτουργεί μέσα στο Πολυτεχνείο, όπου ισχύει το πανεπιστημιακό άσυλο.  Ο εν λόγω παράνομος λατρευτικός χώρος χρησιμοποιείται για κατήχηση και προσηλυτισμό.  Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αυτή η πληροφορία δόθηκε στις αστυνομικές Αρχές λίγες μέρες μετά την ύποπτη και ανεξιχνίαστη πυρπόληση περιπτέρου δίπλα από το Πολυτεχνείο, στην διασταύρωση Πατησίων και Τοσίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive