Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

«Ποινή» για γέλια και για κλάματα προετοιμάζει το ΓΕΣ για τους αλβανούς εθνικιστές: Θα κάνουν… σκοπιές!


Οι επτά νεοσύλλεκτοι είναι προγραμματισμένο να ορκιστούν στις 2 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πηγές από το Γενικό Επιτελείο Στρατού είναι ότι αυτό που είναι σίγουρο σαν μέτρο είναι ότι σε δύο εβδομάδες, όταν γίνουν οι μεταθέσεις, οι επτά νεοσύλλεκτοι θα τοποθετηθούν σε...
διαφορετικά σημεία στον ελλαδικό χώρο και όχι στην ίδια μονάδα. Αυτή είναι η… πρώτη τιμωρία. Δηλαδή τα θα χωρίσουν τα «φιλαράκια» για να μην ξαναβγάλουν μαζί φωτογραφία! Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι οι επτά οπλίτες που σχημάτισαν τον «αλβανικό αετό» μέσα σε στρατόπεδο του ελληνικού Στρατού(!) θα πάρουν μετάθεση στην παραμεθόριο, (φανταζόμαστε όχι στην ελληνο-αλβανική) θα κάνουν ένοπλη θητεία (ακόμη πιο σκληρή «τιμωρία»!) και θα αναλαμβάνουν και σκοπιές στο στρατόπεδο που θα τοποθετηθούν...

Ότι κάνει δηλαδή ακριβώς ένας Έλληνας οπλίτης ο οποίος κατατάσσεται στον Στρατό!
 Προφανώς ή μας δουλεύουν από το ΓΕΣ ή κάτι άλλο τρέχει με το κλίμα και τη υγρασία και επηρεάζει τους νευρώνες του εγκεφάλου.
Όσο για το αν πρόκειται να διωχθούν οι επτά... πρεσβευτές του αλβανικού εθνικισμού, από το ΓΕΣ λένε ότι θα πρέπει να αναμένεται η άποψη της νομικής υπηρεσίας του Ελληνικού Στρατού για το αν θα ασκηθεί δίωξη εναντίον των νεοσύλλεκτων.
Δηλαδή ζήσε Μάη μου..
Το βέβαιο είναι, συνεχίζει η ίδια πηγή, ότι κάτι δεν έγινε σωστά στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι αφού οι επτά ή οκτώ οπλίτες κατάφεραν να περάσουν φωτογραφική μηχανή ή κινητό τηλέφωνο κάτω από τη μύτη των αρμόδιων αξιωματικών ασφαλείας.
Άρα αντί να επικεντρώσει το ΓΕΣ την προσοχή σε θύλακες Αλβανών εθνικιστών μέσα στο στράτευμα ψάχνει να ρίξει την ποινή στον αξιωματικό που του διέφυγε να ελέγξει πως πέρασαν κάποιοι φωτογραφική μηχανή ή κινητό τηλέφωνο μέσα στο στρατόπεδο!
Στους νεαρούς που λειτούργησαν όμως λες και κατατάσσονται στον... αλβανικό στρατό δεν θα επιβληθεί ποινή τέτοια που να αποθαρρύνει άλλου αλβανούς με ελληνική υπηκοότητα  να μην προχωρήσουν σε ανάλογες πράξεις;
Μάλλον όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα «εξοντώσουν» τους αξιωματικούς της μονάδας που παρουσιάστηκαν ενώ αυτοί θα υπηρετούν στην… παραμεθόριο.  

2 σχόλια:

  1. Άμεσα απέλαση αυτών και των οικογενειών τους... γιατί τους έδωσαν αυτές τις αρχές!.Μπραβο στις "Ελληνικές" κυβερνήσεις για το χάλι μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;!!! ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ Η ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΗΣΟΥΜΕ ΔΕΟΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive