Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΣΟΚ. Γίνονται ακατανόητοι & δυσνόητοι για να φανούν εγγράμματοι. "Η εργαλειοποίηση", "Οι δίκαιοπολιτικές αρχές", "Τα υποκείμενα και όχι αντικείμενα" και το "εξατομικευμένο σχέδιο" για το παιδί της Ρούπα

Αποτέλεσμα εικόνας για γιο της Ρούπα
ΠΑΣΟΚ για τον γιο της Ρούπα: Τα παιδιά είναι υποκείμενα δικαιωμάτων «Η εργαλειοποίηση τους προσβάλει βάναυσα βασικές ανθρώπινες αξίες και δίκαιοπολιτικές αρχές»...

Τα παιδιά είναι υποκείμενα και όχι αντικείμενα δικαιωμάτων, γι' αυτό η διατήρηση σχέσεων και επικοινωνίας με την φυσική τους οικογένεια είναι κατ' αρχήν προς το συμφέρον τους και συνεπώς δικαίωμα τους, σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την δημόσια συζήτηση για την τύχη του εξάχρονου παιδιού των κρατούμενων Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη.
«Η εργαλειοποίηση τους προσβάλει βάναυσα βασικές ανθρώπινες αξίες και δίκαιοπολιτικές αρχές. Το συμφέρον των παιδιών δεν διασφαλίζεται ούτε όταν γίνονται "σύμβολα αγώνων", ούτε όταν τυγχάνουν "ειδικής" μεταχείρισης για λόγους που δεν αφορούν αυστηρά το πρόσωπο τους, ούτε όταν γίνονται αντικείμενο της τρέχουσας ειδησεογραφίας», συμπληρώνει ο Τομέας Δικαιωμάτων του κινήματος.
«Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν την υποχρέωση να δρομολογήσουν, γρήγορα, αμερόληπτα και τεκμηριωμένα, την εφαρμογή εξατομικευμένου σχεδίου για την απόλυτη προστασία του παιδιού και την κάλυψη των αναγκών του», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive