Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Το τελευταίο αντίο στην Κέλλυ Σακάκου

Το τελευταίο αντίο στην Κέλλυ Σακάκου
Το τελαυταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στην αγαπημένη παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Κέλλυ Σακάκου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, το πρωί της Κυριακή. Μόλις έξι μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της. Η κηδεία της έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης..

Η διοίκηση της ΕΡΤ εξέφρασε τη βαθύτατη οδύνη της για τον θάνατο της Κέλλυς Σακάκου, της παρουσιάστριας που είχε συνδέσει το όνομά της με την ιστορία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης όσο λίγοι άνθρωποι του χώρου.
Υπήρξε μία από τους πρωτοπόρους στη δημιουργία και την εξέλιξη της ελληνικής τηλεόρασης, υπηρετώντας την ΕΡΤ για τρεις δεκαετίες, ως ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα της μικρής οθόνης.
Ο επαγγελματισμός, το ήθος, η γλυκύτητα, η συνέπεια και οι γνώσεις της αποτέλεσαν και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ανθρώπους της τηλεόρασης.
Μεταξύ των όσων στγκεντρώθηκαν για να την αποχαιρετήσουν ήταν - Ο γνωστός ζωγράφος Αλέκος Φασιανός, αδελφός του συζύγου της Κέλλυς Σακάκου Σπύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive