Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΑΖΙΛΙΑ. Μυστήριο με τέταρτο (!) πρόσωπο στη δολοφονία του πρέσβη

Αλλο ένα άτομο που φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια εξαφάνισης του πτώματος του Ελληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη αναζητούν οι Αρχές της Βραζιλίας, καθώς ολοένα έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τη φρικτή δολοφονία...
την οποία κατηγορείται ότι οργάνωσε η σύζυγός του Φρανσουάζ και εκτέλεσαν ο 29χρονος εραστής της και υπεύθυνος ασφαλείας του 59χρονου Ελληνα διπλωμάτη και ο ανιψιός του, οι οποίοι ήδη κρατούνται στις φυλακές. ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
Τις τελευταίες ώρες οι διωκτικές Αρχές ανακάλυψαν υλικό από τις κάμερες ενός βενζινάδικου, στο οποίο φαίνεται ακόμη ένας άνδρας να προσφέρει βοήθεια στον δολοφόνο και τον ανιψιό του.
Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, φέρεται ότι μετέφερε τον εραστή της Φρανσουάζ στο βενζινάδικο και στη συνέχεια στο σημείο όπου έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο, με το πτώμα του πρέσβη μέσα σε αυτό.
Ξεπερνά την πιο νοσηρή φαντασία
Οι Βραζιλιάνοι αστυνομικοί εξετάζουν προσεκτικά όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους για το θρίλερ, το οποίο ξεπερνά ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία, και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις σκληρές φυλακές του Μπανγκού στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έδωσε την εντολή στον 29χρονο Sérgio Gomes Moreira Filho για την εκτέλεση του «συμβολαίου θανάτου» του συζύγου της.
Μάλιστα, θεωρούν ότι η χήρα σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια το φονικό προκειμένου να μπορέσει να ζήσει ελεύθερη τον έρωτά της με τον εραστή της. Ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ακόμη και να χρησιμοποίησε τον 29χρονο για να βάλει στο χέρι την περιουσία του άντρα της!
Το κλιμάκιο των Ελλήνων αξιωματικών που βρίσκεται στη Βραζιλία αναζητάει στοιχεία για πιθανή ασφάλεια ζωής, πρόσφατη διαθήκη και οικονομικά στοιχεία του άτυχου πρέσβη. Οι δύο αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και ένας αξιωματικός της Διεύθυνσης Αστυνομικής Συνεργασίας εξετάζουν στοιχεία από τα οποία θα μπορούσε να προκύπτει σημαντικό οικονομικό όφελος και κίνητρο για τη 40χρονη Φρανσουάζ, ώστε να υπογράψει το «συμβόλαιο θανάτου» με εκτελεστή τον εραστή της και βοηθό τον ανιψιό του.
Πάντως, οι Ελληνες αστυνομικοί ζήτησαν από τους Βραζιλιάνους συναδέλφους τους να γίνει επιστημονική έρευνα στο απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο, έτσι ώστε να εξαλειφθεί κάθε αμφιβολία ότι ανήκει στον 59χρονο Κυριάκο Αμοιρίδη. Αυτό που θα γίνει είναι η σύγκριση του DNA της 95χρονης μητέρας του πρέσβη, η οποία ζει στην Ελλάδα, με αυτό του γιου της.
Αρχικά είχε αποφασιστεί να συγκριθεί το γενετικό υλικό με το DNA της κόρης την οποία είχε αποκτήσει ο διπλωμάτης με τη γυναίκα που διέταξε τη δολοφονία του. Ωστόσο, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο Κυριάκος Αμοιρίδης να μην είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της Φρανσουάζ!
Μάλιστα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Κυριάκος Αμοιρίδης φέρεται ότι κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό από την 95χρονη μητέρα του την ύπαρξη της 11χρονης κόρης του! Ο άτυχος διπλωμάτης φαίνεται ότι ήξερε ότι η κόρη της Βραζιλιάνας δεν ήταν το βιολογικό του παιδί, ωστόσο λάτρευε τη μικρή σαν πραγματικός πατέρας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive