Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Κυπριακό: Αποχωρεί διαμαρτυρόμενη η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους

Κυπριακό: Αποχωρεί διαμαρτυρόμενη η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους
Η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους και πρόεδρος του κόμματος ''Αλληλεγγύη''  αποχωρεί από τη Γενεύη, εκφράζοντας τη διαφωνία της με τους χειρισμούς του Προέδρου Αναστασιάδη στις συζητήσεις για το Κυπριακό....

Η ίδια αναφέρει ότι δεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις που τέθηκαν για την πραγματοποίηση της Διεθνούς Διάσκεψης, προσθέτοντας ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά προχωρεί σε αυτή χωρίς να υπάρξει συμφωνία στα κεφάλαια το εδαφικού και του περιουσιακού. Όπως τόνισε, ο χάρτης της τουρκοκυπριακής πλευράς δεν πέρασε από το Εθνικό Συμβούλιο, καθώς δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που τέθηκαν.
Ακόμη, η πρόεδρος της Αλληλεγγύης ανέφερε ότι η Διεθνής Διάσκεψη δεν θα είναι πολυμερής, αλλά πενταμερής, καθώς από αυτή απουσιάζει η Κυπριακή Δημοκρατία. Ως έναν επιπλέον λόγο για την αποχώρηση της ανέφερε και το γεγονός ότι κάποιοι άφησαν να νοηθεί ότι είναι υπεύθυνη για τις διαρροές που υπήρξαν.

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive