Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΕΣ ΕΊΝΑΙ οι χώρες που οι διωγμοί Χριστιανών έχουν κορυφωθεί - ΒΙΝΤΕΟ

Οι χώρες που οι διωγμοί Χριστιανών έχουν κορυφωθεί - ΒΙΝΤΕΟ
Εκεί όπου υπάρχουν χιλιάδες νεομάρτυρες. Σύμφωνα με την χριστιανική οργάνωση ICC, ο χριστιανισμός είναι πλέον η θρησκεία που διώκεται περισσότερο από κάθε άλλη σε ολόκληρο τον κόσμο, δημοσιεύοντας μία λίστα 12 χωρών όπου το χριστιανικό στοιχείο τείνει να εξαλειφθεί.  Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται φυσικά...
χώρες όπως το Ιράκ, η Συρία, η Σαουδική Αραβία, η Νιγηρία και η Βόρεια Κορέα, χώρες στις οποίες ο χριστιανισμός βιώνει τις μέγιστες διώξεις τα τελευταία χρόνια.   Ειδικά μετά την Αραβική Άνοιξη το 2011 ανάλογα φαινόμενα εντοπίζονται και σε χώρες όπως η Αίγυπτος και το Πακιστάν, με την άνοδο φανατικών ισλαμιστικών στοιχείων.   Το πλέον ανησυχητικό είναι πως στην λίστα με τις 12 χώρες αναφέρονται μεταξύ άλλων και χώρες της Δύσης όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και το Μεξικό, ενώ η 12αδα κλείνει με την Κίνα και την Ινδία.  Όλες οι παραπάνω είναι χώρες που η θρησκευτική ελευθερία αποτελεί παρελθόν, ενώ οι χριστιανικές ομάδες τείνουν να εξαφανιστούν λόγω των σφαγών ή των εξισλαμισμών. Όσο αφορά δε τις πιο...πολιτισμένες δυτικές χώρες (ΗΠΑ, Καναδάς), εκεί ο χριστιανισμός δεν απαγορεύεται δια ροπάλου, αλλά δια νόμου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive