Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ομογενείς «πυροβολούν» την Πάολα. Φαν του Καζαντζίδη (στο Οντάριο) απειλούν να χαστουκίσουν και να μποϊκοτάρουν τη συναυλία της!

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις της Πάολας ότι ο Στέλιος Καζαντζίδης εκμεταλλεύτηκε τον ανθρώπινο πόνο τραγουδώντας κομμάτια για την ξενιτιά. Τα νέα «ταξίδεψαν» μέχρι τον Καναδά, αναστατώνοντας τους ομογενείς θαυμαστές του λαϊκού ερμηνευτή...
Με αφορμή, μάλιστα, μια μεγάλη συναυλία της τραγουδίστριας στο Τορόντο, που έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο, ο Σύλλογος «Φίλοι του Στέλιου Καζαντζίδη», με έδρα το Οντάριο, απέστειλε επιστολή στην «Espresso» ενημερώνοντας ότι, αν η Πάολα δεν ζητήσει συγγνώμη, καλύτερα να ακυρώσει το live της, το οποίο θα μποϊκοτάρουν. «Πολλά από τα “θύματα” του Καζαντζίδη στο Τορόντο και στις γύρω περιοχές ή ακύρωσαν ή δεν πρόκειται να αγοράσουν εισιτήρια για τη συναυλία της. Αν είχε λίγη αξιοπρέπεια, θα έπρεπε δημόσια και με γνήσια ειλικρίνεια να ζητήσει συγγνώμη για όσα ανεύθυνα δήλωσε ή να ακυρώσει τη συναυλία της στο Τορόντο» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive