Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΟ ήταν το κρησφύγετο της Ρούπα – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Με άκρα μυστικότητα η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε λίγο μετά τις 6 το πρωί την Πόλα Ρούπα, την καταζητούμενη ως ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. Η 48ωρη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη...
συνελήφθη σε σπίτι στην Ηλιούπολη, όπου διέμενε με το ανήλικο παιδί της και μεταφέρθηκε στα κεντρικά της αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή της βρέθηκε και ένα πιστόλι.



Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η Ρούπα το μόνο που ζήτησε από τους αστυνομικούς ήταν να προσέξουν το παιδί της.



Τι είπε ο παππούς της 25χρονης που συνελήφθη μαζί με την Ρούπα

Σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο εισέβαλε η αστυνομία, όπου συνέλαβε μια 25χρονη γυναίκα με την κατηγορία ότι υπέθαλπτε την Πόλα Ρούπα.

«Η σύλληψη έγινε στις 6.30. H κοπέλα που μένει πάνω από εμάς στην πολυκατοικία είναι η εγγονή μου. Τώρα τι γίνεται, δεν γνωρίζω. Εγώ πάντως δεν είχα παρατηρήσει τίποτα» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο παππούς της 25χρονης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive