Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΦΩΤΟ


Συνετρίβη ελικόπτερο στην Ιταλία, κοντά στο ξενοδοχείο που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα - ΤΩΡΑ
Ελικόπτερο με έξι επιβάτες κατέπεσε σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική Ιταλία, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Λ'Άκουιλα.  Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το συγκεκριμένο ελικόπτερο έχασε ξαφνικά ύψος, ενώ...
κατευθυνόταν σε πίστα σκι της περιοχής του Κάμπο Φελίτσε για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε τραυματία και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.  Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι ακούστηκε ισχυρός θόρυβος, ενώ τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν ότι το ελικόπτερο εξαφανίστηκε ξαφνικά από τα ραντάρ. Η ομάδα διασωστών, που επέβαινε σε αυτό, δεν συμπεριλαμβάνεται στους άνδρες και τις γυναίκες της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής οι οποίοι εργάζονται αδιάκοπα στο ξενοδοχείο Rigopiano, στην περιφέρεια της πόλης Πεσκάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive