Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ο Λουκάς Παπαδήμος πρόεδρος στην Ακαδημία Αθηνών

Γεια σου πιτσιρίκο
Ξυπνάω το πρωί να πιώ τον καφέ μου και διαβάζω ότι ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ …ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ο δοτός τραπεζίτης και πρωθυπουργός διορίστηκε πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών....

Δηλαδή αυτός ο προδότης και από τους κύριους υπεύθυνους για την καταστροφή του τόπου, με το αίμα στα χέρια ψηφίστηκε από τους πνευματικούς ταγούς του τόπου μας ως ο αξιότερος και πνευματικότερος όλων.
Η «προσφορά του» στον τόπο εκτιμήθηκε προφανώς…
Και καλά, το αντέχω ότι προφανώς αυτοί που τον κάνανε αρχιτραπεζίτη και πρωθυπουργό ήθελαν να χτυπήσουν τρία τρυγόνια με μισό σμπάρο.
Και του δίνεις μία αργομισθία για να συνεχίσει αδιάκοπα την σταδιοδρομία του στα «ρετιρέ» και δείχνεις σε όλους ότι όποιος εφαρμόζει επιτυχώς και επί μακρόν τα κελεύσματα του ιερατείου ανταμοίβεται και -τρίτο και σηματικότερο τρυγόνι- δείχνεις στους ιθαγενείς ότι ελέγχεις τα πάντα, ότι ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ και να μην περιμένουν ΤΙΠΟΤΑ από αυτούς που ex officio, έστω, θα περιμέναμε λογικά να μας δώσουν μία κατεύθυνση, ένα σχέδιο, κάποιες εναλλακτικές· δεν θέλω άλλο ανάλυση των κακών του τόπου και των ιθαγενών του και αυτομαστίγωμα, οκτώ χρόνια κρίσης είχαμε αρκετά από αυτό, πως θα βγούμε περιμένω να μου πουν οι επαϊοντες· με αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα για να μην ξεχνιώμαστε, και δικαιοσύνη, όπως λες κι εσύ.
Και εντάξει, οι επικυριαρχοί μας κάνουν άλλο ένα τρίποντο, προτεκροράτο είμαστε, σιγά τα ωά. Εδώ και δύο αιώνες, έτσι το πάμε, ουδέν νέον…
Αλλά αυτά τα μέλη της ακαδημίας, που θεωρητικά εκπροσωπούν ότι καλύτερο διαθέτει ο τόπος σε πνεύμα και επιστήμες, ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ;
Πόσο πουλητάρια; Πόσο ξεπεσμένοι; Πόσο τελειωμένοι; Πόσο ανύπαρκτοι; Πόσο ανθρωπάρια τετράποδα; Πόσο ανίκανοι; Πόσο άδικοι; Πόσο ψεύτες; Πόσο αποκομμένοι από την κοινωνία;
Αυτοί είναι οι καλύτεροι που έχουμε;
Όχι ότι είχα και κανένα θεσμό του προτεκτοράτου σε σέβας· έστω ας δεχόμουν ότι ο εν λόγω θεσμός είχε και μιά κάποια ανεξαρτησία σκέψης και λειτουργίας, πάει κι αυτή η ψευδαίσθηση, ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.
Δυστυχώς, επιβεβαιώνεσαι ότι εν μέσω κρίσης ξεβρακωθήκαμε και φάνηκε η πραγματική μας ένδεια.
Η ντόπια πνευματική και καλλιτεχνική ιντελλιγκέντσια -τουλάχιστον αυτή που είναι γενικά αποδεκτή- αποδείχθηκε ένα μάτσο αχρήστων αργυρώνητων που δεν έχουν παράγει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΝΗΜΑ που να ξυπνάει τον κόσμο και να του δίνει ΛΥΣΗ
Και μας το λένε και στα μούτρα μας τώρα…
Καλά είμαι εδώ στα ξένα -και εκτός Ευρώ, ναι υπάρχει ζωή!-, από μακρυά κι αγαπημένοι καλύτερα, συν-Έλληνες
Προφανώς, υπάρχουν πιο άξιοι από μένα και τους υπόλοιπους 600.000 δραπέτες.
Άιντε να ‘ρθει και το θέρος πάμε παραλία (μόνο)…
Σε ασπάζομαι
Γιώργης ο Γαρατζέος
(Αγαπητέ φίλε, όλοι μοιάζουν να έχουν ξεχάσει και τη θητεία του Λουκά Παπαδήμου στην πρωθυπουργία -μετά από κοινοβουλευτικό πραξικόπημα- και το πώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος -που ανέτρεψε με δόλιο τρόπο τον Γιώργο Παπανδρέου- υποθήκευσε τη χώρα και της στέρησε οριστικά την δυνατότητα να ξεφύγει από την χρεοκοπία. Και βέβαια, ο Λουκάς Παπαδήμος επιβραβεύεται από την Ακαδημία Αθηνών, που, μεταξύ μας, ποιος την γ@μάει την Ακαδημία Αθηνών; Πάντως, θα ήθελα όλοι να προσέξετε πως δίνονται ακόμα βραβεία στην Ελλάδα. Και κάποιοι τα παίρνουν. Τα αποδέχονται. Το καλό είναι πως ξέρεις πια πως οι μεγαλύτεροι προδότες και απατεώνες στην Ελλάδα είναι οι βραβευμένοι. Μεγάλη ιστορία η Ελλάδα στην προδοσία και τη ρουφιανιά. «Όσοι ήταν για κρεμάλα, στα ψηλά και στα μεγάλα, κι οι λεβέντες και οι άντρες μ’ αίμα έβαψαν τις μάντρες». Καλή χρονιά και μείνετε εκεί που είστε. Εδώ μποχάει χειρότερα και από την φρικαλέα μυρωδιά που έχει η αίθουσα της Ακαδημίας· μου έχει μείνει αξέχαστη. Να είστε καλά.)
pitsirikos.net/

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΠΝΕΥΜΑ" ΤΗΣ ΑΜΦΙΘΕΟΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΜΑΣΟΝΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΜΠΟΝΑΜΑ ΚΑΙ 4 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ (ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΑΔΩΝΗ,ΒΟΡΙΔΗ,ΡΟΝΤΟΥΛΗ)!!ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΈΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!! ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΑΡΓΥΡΗ!!ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΟΑΡΧΙΜΑΛ@@ΚΑ ΝΙΚΟΛΑΕ Ζ.,ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ;;; Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΟΚΑ@ΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ!! ΟΡΝΙΟ Ε ΟΡΝΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλαξε την μάρκα της καραμέλας σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ε;;;; Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ...... ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ;; ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;; ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive