Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Η Ελληνίδα που μάγεψε τον Αλ Πατσίνο. ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η συνάντηση της δημοσιογράφου  με τον σταρ στη Νέα Υόρκη και το ταλέντο της στην υποκριτική που έχει ξετρελάνει τους Αμερικανούς. Δημοσιογράφος της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα»... σαρώνει στη Νέα Υόρκη! Η Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός Φλάβια Σγκόιφο...
με το υπέροχο χαμόγελο, τα εκφραστικά μάτια, τα μακριά ξανθά μαλλιά και την ξενική προφορά, κατάφερε στα τρία χρόνια της μετακόμισής της στο Big Apple να κάνει τους Αμερικανούς να... παραμιλάνε με το ταλέντο της και οι εφημερίδες να κάνουν λόγο για ένα νέο αστέρι.
Μέχρι και ο Αλ Πατσίνο γοητεύτηκε με την 24χρονη σήμερα Φλάβια, καθώς τα βλέμματά τους συναντήθηκαν στην παράσταση «China Doll», στο Broadway, με πρωταγωνιστή τον διάσημο χολιγουντιανό σταρ. Η επίσκεψη στο καμαρίνι του της έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούν και να μιλήσουν.

«Γοητευτικός, πνευματώδης και εξαιρετικός ηθοποιός. Η κουβέντα μαζί του υπήρξε εμπειρία! Με τόσο τεράστια καριέρα, κι όμως αυτός ο σημαντικός καλλιτέχνης ήταν ιδιαίτερα προσιτός και ανθρώπινος» λέει στην «Espresso»με ενθουσιασμό η όμορφη ρεπόρτερ.
Η 24χρονη εργάζεται παράλληλα ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα της ομογένειας «Εθνικός κήρυκας» και έχει δική της ραδιοφωνική εκπομπή στον Hellas FΜ, στην οποία πριν από λίγους μήνες φιλοξένησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Πάνο Βλάχο.
Είναι single, αλλά δεν θα έλεγε «όχι» σε έναν ξαφνικό έρωτα! Ξυπνάει στις 6 το πρωί για να πάει γυμναστήριο, τρώει συχνά στο ρεστοράν της Μαρίας Λόη, ζει σε ένα διαμέρισμα στην Αστόρια, αλλά σύντομα, όπως λέει, θα μετακομίσει στην «καρδιά» του Μανχάταν.
Υποτροφία

Με κληρονομιά το ταμπεραμέντο του Ιταλού πατέρα της και τη μεσογειακή ομορφιά της μητέρας της, που κατάγεται από τη Λήμνο, η Φλάβια -γεννήθηκε στο Μιλάνο, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα- σπούδασε δημοσιογραφία, αλλά άκουσε την καρδιά της να χτυπά πιο δυνατά για το θέαμα!

«Αποφοίτησα από το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού και κατόπιν σπούδασα στη δραματική σχολή Τράγκα, στην Αθήνα. 
Στην Ελλάδα έκανα κυρίως θέατρο και παράλληλα εργαζόμουν στην τηλεόραση.
 Δούλεψα για την ΕΡΤ στις εκπομπές “Σημείο ART” και “Μένουμε Ελλάδα”, με παρουσιαστές τον Γιώργο Αμυρά και τη Ρένια Τσιτσιμπίκου» λέει.

Το 2014 η Φλάβια πήρε υποτροφία στο New York Conservatory for Dramatic Arts, στην Αμερική. Στα τρία χρόνια παρουσίας της στο αμερικανικό θέαμα συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις, στην κινηματογραφική ταινία τρόμου «Starling» του Γιώργου Κυριακόπουλου και στη νέα σειρά του Netflix «Metropark», που θα κάνει πρεμιέρα του χρόνου.
Τώρα βρίσκεται σε πρόβες, καθώς τον Φεβρουάριο θα παίξει στην αρχαία ρωμαϊκή τραγωδία «Marino Faliero, The Doge of Venice» του λόρδου Βύρωνα, ενώ τον Μάρτιο θα πρωταγωνιστήσει στην «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Ευτυχίας Λοϊζίδη, στο Τheatre Row της Times Square.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive