Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Υπάρχει «Σκοτεινό» σχέδιο πίσω από τους νεοσύλλεκτους που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό; ΒΙΝΤΕΟ


Για πρόκληση του αλβανικού εθνικισμού έκανε λόγο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό με τους επτά νεοσύλλεκτους στρατιώτες που σχηματίζουν αλβανικό αετό μέσα σε κέντρο εκπαίδευσης του ελληνικού στρατού. Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 προανήγγειλε την εξάντληση πειθαρχικών, διοικητικών και ποινικών ευθυνών. «Είναι κάτι το οποίο περιλαμβάνεται σε μια ευρύτερη προσπάθεια που γίνεται από τον αλβανικό εθνικισμό να προκαλέσει τις σχέσεις με την Ελλάδα....
Μετά τις ανακοινώσεις του Ράμα και την προσπάθεια αναβίωσης θεμάτων, όπως το τσάμικο, δηλαδή των συνεργατών των Γερμανών στην περίοδο της Κατοχής, βλέπουμε τέτοια φαινόμενα τα οποία στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν γίνονται αποδεκτά. Ηδη έχει διαταχθεί και από το ΓΕΣ και από εμένα να εξαντληθούν οι πειθαρχικές, διοικητικές, αλλά και ποινικές ευθύνες», τόνισε χαρακτηριστικά.



Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ξεκαθάρισε πως οι ποινές θα επιβληθούν βάσει του στρατιωτικού κώδικα και υπενθύμισε ότι ο ίδιος, επί πρωθυπουργίας Σημίτη, διαμαρτυρόταν για τις αθρόες ελληνοποιήσεις Αλβανών, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους. «Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας, καλό θα ήταν να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του» είπε χαρακτηριστικά.

Και σημείωσε: «Θα διαπιστωθούν όλα, θα δούμε με ποιες διαδικασίες καταρχήν απέκτησαν την ελληνική υπηκοότητα. Αν πρόκειται για παιδιά που έχουν γεννηθεί εδώ ή αν με τις ελληνοποιήσεις που έκανε το ΠΑΣΟΚ για να πάρει ψήφους κάποια εποχή ήταν μέσα και κάποιοι οι οποίοι δεν αισθανόντουσαν Ελληνες, αλλά εκείνη την ώρα έκαναν ένα deal».

Την ίδια ώρα, στον στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων παραπέμφθηκε η υπόθεση των νεοσύλλεκτων στρατιωτών που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους.

2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΒΑΝΟΙ Η ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ Π.Φ. ΑΙΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να μην κάνουμε σκληρή κριτική σε λαούς που θέλουν να μας εξοντώσουν γιατί το σύστημα το θεωρεί ρατσισμό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive