Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΟ ΜΑΧΙΜΟΥ ΕΦΘΑΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ! Τι ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Sorras
Τα στοιχεία για την υπόθεση με τα περίφημα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα ζητά ο υπουργός Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε να εξετάσει την απόφαση μονομελούς δικαστηρίου από το 2013 που ουσιαστικά δεχόταν την ύπαρξη των φερόμενων ομολόγων αξίας 600 δισεκατομμυρίων ευρώ....

Ο υπουργός ζήτησε επίσης να μελετήσει την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε εισαγγελέας της βόρειας Ελλάδας σε βάρος του τέως διοικητή του ΟΑΕΕ, Δημήτρη Τσακίρη, επειδή αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό οφειλών τους με τα περιβόητα ομόλογα.
Η εν λόγω εισαγγελική έρευνα ήλθε στο φως μετά από δημοσίευμα του ιστότοπου liberal.gr.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, επίσημη ενημέρωση θα υπάρξει από πλευράς πολιτείας μόλις μελετηθούν και αξιολογηθούν τα στοιχεία.

6 σχόλια:

  1. ΞΕΚΙΜΗΣΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΛΟΓΑΚΙΑ??
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΣΤΙ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ" ΤΟΣΟ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ??
    ΣΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΝΤΩΣΑΝ ΑΥΤΙΑ??

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΨΕΓΑΔΙ ΔΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΞΗ ΩΡΕΣ,ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΚΙΑ «ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ» ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ,ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΕΦΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΕΝΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ…

    ΤΟ «ΞΕΧΑΣΑΝ» ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΕΣΗ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ…

    ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ..

    ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΩΡΡΑ,ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ …

    http://www.liberal.gr/arthro/104579/epikairotita/2016/auti-i-dikastiki-apofasi-axizei-600-dis.html

    ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ….

    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΓΝΩΡΙΖΟΥ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ…

    ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΝΑΛΙ,ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΟΥΖΩ ΚΥΡΙΟ ΡΗΝΟ ΝΑ ΓΕΛΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ,ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΗ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ…

    https://www.youtube.com/watch?v=T7Lp4FHfZMU&feature=youtu.be&a=

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕΙΣ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ…!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=yB9s5f4RryU

    ΥΓ
    ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ,ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ(ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΣΗ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ!!!

    ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε Δια και σε τετοιες μακακίες δεν ορκίζονται οι Ελληνες!! Μόνο στον Ιησού Χριστό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑ..

      ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΓΕΜΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ..

      Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΧΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑ ΣΕ ΕΝΩΧΛΗΣΕΙ ΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ,Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ..

      ΕΔΩ Ο ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑ ΕΣΥ??

      ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ...!!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=jOM3DjqTY34&nohtml5=False

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΑΣ??

      Τον όρκο που δίνουμε, εδώ: http://alfeiospotamos.gr/?p=10073 όπου όπως πάντα οι Έλληνες ορκιζόμασταν σε καιρούς πολέμου σε όλη την ένδοξη ιστορία μας όσο κι αν αυτός ο πόλεμος διαφέρει (όχι προς τα θύματα, την δυστυχία, μετανάστευση και υπογεννητικότητα του Λαού), όπου και για αυτόν έχει γίνει μεγάλος αρνητικός ντόρος, δεν τον έχουμε δώσει ούτε εν χορό, ούτε μέσω καμίας τελετής όπως ψευδώς αναφέρετε. : http://alfeiospotamos.gr/?p=10073

      Τον έχουμε δώσει σε στάση προσοχής με γεμάτη την ψυχή μας Ελλάδα, σε όποιο σημείο και αν τον δώσαμε, είτε αυτός ήταν μια καφετέρια μετά από κάποια ομιλία ενημέρωσης των πολιτών, είτε σε κάποιο ιερό για εμάς τους Έλληνες Ναό, Θέατρο, ή ακόμα και μπροστά στο άγαλμα του Ιερού προγόνου μας Λεωνίδα και θα τον δώσουμε άλλες χίλιες φορές όπου και όποτε χρειαστεί, χωρίς να κρυφτούμε σε καμιά στοά ή οποιαδήποτε άλλη σκοτεινή τρύπα όπως ορκίζονται όλοι αυτοί που υπηρετείτε ή δεν ακουμπάτε “επαγγελματίες” χωρίς αυτό να αποτελεί καμία υποχρέωση για όποιον θέλει να αγωνιστεί μαζί μας.

      ΔΕΙΤΕ ….ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ...!!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=jOM3DjqTY34&nohtml5=False

      Διαγραφή
  3. έχουμε καταντήσει λαός ηλιθίων, Οταν συζητώ με ξένους για τα απίθανα που γίνονται στην Ελλάδα νομίζουν τους κάνω πλάκα, αλλά και εγώ ο ίδιος ώρες ώρες σκέφτομαι εάν όντως συμβαίνουν η μήπως δεν κατάλαβα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ 2013 ΒΓΉΚΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΣΩΡΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΘΟΩΘΗΚΕ, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΛ. ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΕΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ Η ΟΧΙ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive