Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΤΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡ ΑΛΕΚΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

flabour
Τα εντονότατα παράπονα των εργαζομένων στο νοσοκομείο Χαλκίδας άκουσε την Παρασκευή ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις. Ο υπουργός της κυβέρνησης προφανώς δεν είχε υπολογίσει τις αντιδράσεις των εργαζομένων, οι οποίοι, μόλις τον αντίκρισαν, εν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη....

«Θα κάνετε προσλήψεις; Τα ψέματα τελείωσαν… Δείτε το χάλι που επικρατεί», ήταν οι πρώτες ατάκες που ακούστηκαν απο τους συγκεντρωμένους, ενώ το λόγο έλαβε μία γυναίκα, λέγοντας: «Να ακούσετε πως δουλεύει το προσωπικό με δύο τραυματιοφορείς σε όλο το νοσοκομείο…».
Η απάντηση του Αλέκου Φλαμπουράρη όχι μόνο δεν ικανοποίησε τους συγκεντρωμένους, αλλά τους εξόργισε, καθώς ο υπουργός Επικρατείας θέλησε να τους… επιβραβεύσει για το γεγονός ότι «Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια που δύο άτομα δίνεται τη μάχη για την υγεία στην περιοχή»!
alekosflab03
Στο άκουσμα της δήλωσης του υπουργού, οι εργαζόμενοι ξέσπασαν, ενώ ένας εκ αυτών είπε: «μας έχετε φορτώσει και το hot spot», για να ακολουθήσει η φωνή ενός ακόμα που είπε «210 κενές οργανικές θέσεις, το νοσοκομείο είναι άδειο».
alekosflab02
Στις δηλώσεις του κατά την αποχώρηση, ο Αλέκος Φλαμπουράρης έριξε και πάλι την… μπάλα στην έξεδρα λέγοντας μεταξύ άλλων πως «καταγράφονται οι ελλείψεις, τις οποίες θα προσπαθήσει η κυβέρνηση να τις αντιμετωπίσει με τη συγκεκριμένη κατάσταση που επικρατεί και τις πιέσεις που ασκούν οι δανειστές και η οικονομική και κοινωνική κατάσταση».
flabour
Το… καλύτερο, ωστόσο, το φύλαγε για το τέλος, αλλά το είπε όταν δεν τον άκουγαν οι εργαζόμενοι: «Αυτό που είδα, η κατάσταση που αντίκρισα, είναι καλύτερη από πολλά νοσοκομεία στην Αττική».
Δείτε το βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive