Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Αναβολή στη δίκη Κουρτάκη-Τζένου, παρών στο δικαστήριο ο Δικομανής Π. Καμμένος

Αναβολή στη δίκη Κουρτάκη-Τζένου, παρών στο δικαστήριο ο Π. Καμμένος
Για τις 2 Φεβρουαρίου 2017 αναβλήθηκε η δίκη του Γιάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, μετά τη μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Με παρόντα τον Π. Καμμένο...
η πλευρά του Γιάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου ζήτησε την αναβολή της δίκης λόγω κωλύματος του συνηγόρου Μάκη Βορίδη, ο οποίος βρίσκεται στη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τη δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ.



Στο αίτημα αντιτάχθηκε η πλευρά του υπουργού Άμυνας, καθώς η δικηγόρος και σύζυγός του Έλενα Τζούλη (η οποία δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση για τον ανήλικο γιο της ηλικίας 10 ετών) επεσήμανε: «Αντιλέγουμε, ο κ. Βορίδης και ο κ. Ζαφειρόπουλος έχουν αναλάβει από κοινού την υπεράσπιση των κατηγορουμένων. Αν αναβληθεί η υπόθεση, χάνεται η έννοια της αυτόφωρης διαδικασίας. Οι Κουρτάκης και Τζένος συνεχίζουν τους ισχυρισμούς τους σε βάρος του κ. Καμμένου. Υπάρχουν τρίτα άτομα τα οποία από τηλεοράσεως έχουν εκφράσει απειλές εναντίον των παιδιών μας. Σήμερα θα γνωστοποιηθούν στον εισαγγελέα. Αν μου επιτρέπεται, επειδή από την Τετάρτη και μετά ο υπουργός θα είναι σε επίσημο ταξίδι στην Αμερική, αντιλαμβάνεστε πως σε πιθανή αναβολή θα δυσχερανθεί η πρόοδος της δίκης. Θερμή παράκληση να πραγματοποιηθεί η δίκη επειδή έχω ανήλικα παιδιά».



Ο εισαγγελέας πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για την αναβολή της δίκης.

Η πρόεδρος έπειτα από σύντομη διακοπή ανακοίνωσε την αναβολή της δίκης, τονίζοντας πως πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση και πως δεν μπορούν να δικαστούν οι κατηγορούμενοι χωρίς τους συνηγόρους τους.

Ο υπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αφού οι κατηγορούμενοι εξέθεσαν ανήλικα παιδιά και συνεχίζουν να εξυβρίζουν (...) έκαναν το κουνέλι. Θα συνεχίσουν να απειλούν. Ο κ. Κουρτάκης έχει συνεργάτη τον Αιμίλιο Κοτσώνη. Τους καλώ να αφήσουν τις απειλές και να έρθουν να δικάσουμε».

Από τη μεριά του, ο Παναγιώτης Τζένος είπε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ώρα που γινόταν η δίκη έγινε έφοδος Επιθεώρησης Εργασίας στα γραφεία της εφημερίδας. Περιμένουμε και τα τανκς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive