Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Κέλλυ Σακάκου. «Αντίο» από τις κυρίες της ΕΡΤ

Με συνοδεία τις δύο φίλες και συναδέλφους της, από τη δική της, θρυλική γενιά της δημόσιας τηλεόρασης, οδηγήθηκε στην τελευταία «κατοικία» της η Κέλλυ Σακάκου. Από τον  Αλκίνοο Μπουνιά. Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος...
Η Νάκυ Αγάθου, που έμεινε στην ιστορία για το άκρως θηλυκό τηλεοπτικό στιλ της, εμφανίστηκε απλή αλλά κομψή, με το χαρακτηριστικό της χτένισμα. Εκεί ήταν και η αποκαλούμενη «σοβαρή» Ρίτα Ασημακοπούλου, που μαζί με τη Νάκυ είπαν το τελευταίο «αντίο» στην πολυαγαπημένη τους Κέλλυ, η οποία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε ηλικία 73 ετών και κηδεύτηκε χθες στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.
Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο είχε φύγει από τη ζωή ο σύζυγός της Σπύρος Φασιανός, γεγονός που της είχε κοστίσει πολύ, αφού, όπως έλεγε η ίδια, είχε χάσει το επί σειράν ετών έτερόν της ήμισυ. Ωστόσο, στο πλευρό της ήταν πάντα ο πολυαγαπημένος της κουνιάδος και διακεκριμένος ζωγράφος Αλέκος Φασιανός, με τη σύζυγό του Μαρίζα, οι οποίοι, βέβαια, παρέστησαν και στην κηδεία.
Αν και το κρύο ήταν τσουχτερό λόγω του χιονιά, τη μεγάλη κυρία της τηλεόρασης αποχαιρέτησαν παλιοί φίλοι και συνεργάτες της από την ΕΡΤ, ενώ εκεί ήταν και ο τηλεσκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ, η τηλεπαρουσιάστρια-ηθοποιός Ολύνα Ξενοπούλου, καθώς και ο Λάμπης Ταγματάρχης, διευθύνων σύμβουλος της δημόσιας τηλεόρασης.
Συνεργάτες
Το «παρών» έδωσαν οι ηθοποιοί Γιώργος Μεσσάλας, Δημήτρης Κατσιμάνης και Σπύρος Μπιμπίλας, η δημοσιογράφος Ρένα Θεολογίδου, ο Δημήτρης Κολλάτος (όπως μας είπε η Κέλλυ Σακάκου, εμφανίζεται στην τελευταία του ταινία «Η εκδίκηση του Διόνυσου»), η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, ο μουσικολόγος-λαογράφος Παναγιώτης Μυλωνάς, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Χούντας, γιος της Ρίτας Ασημακοπούλου και του δημοσιογράφου Κώστα Χούντα, που το 2005 εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Εurovision Junior.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive