Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Στη Λέσβο το Αρματαγωγό ξενοδοχείο του Πολεμικού Ναυτικού για τους λαθροπρόσφυγες. Δείτε τις φωτογραφίες από την άφιξη του πλοίου

Στη Λέσβο το Αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού για τους πρόσφυγες
Έφτασε στη Λέσβο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, πλήρως εξοπλισμένο ξενοδοχείο, προκειμένου να φιλοξενήσει όσους λαθρομετανάστες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα ακραία καιρικά φαινόμενα....
Γυναίκες και παιδιά και άλλα ευάλωτα άτομα ζεσταίνονται σε δύο μεγάλες σκηνές της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους λαθροπρόσφυγες στις οποίες λειτουργεί σύστημα θέρμανσης. Οι υπόλοιποι, κυρίως Αφρικανοί άνδρες, ζουν στην πλειονότητά τους στο ανατολικό και στο βόρειο τμήμα του καταυλισμού σε σκηνές.

193058193059193060193061

2 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια και τωρα κατ ευθειασν στις Ινδιες για να παν στο Πακισταν πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ της Ελλαδος απαγορεύει την παραμονη τους εδω.
    Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015
    ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΒΑΖΕΙ STOP ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!
    http://indobserver.blogspot.gr/2015/09/stop.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive