Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Προεκλογική διαδικτυακή κινητοποίηση Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών κατά των μασόνων κληρικών και πολιτικών. Γράφει ο Δρ. Κρίτων Δ. Ιακώβου


Διάβασα τελευταία στο διαδίκτυο για το νέο δόγμα του νεοθωμανού Ερντογάν, τον προληπτικό πόλεμο. Με αφορμή αυτό θυμήθηκα τις προφητείες των Αγίων της Αγίας Ορθοδοξίας μας, της μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, του Πατροκοσμά, του Αγίου Παϊσίου και άλλων Αγίων Προφητών. Θυμήθηκα το διάλογο που είχε κάνει ο Άγιος Παΐσιος στη Παναγούδα με τους προσκυνητές - επισκέπτες του:...
"- Γέροντα, φοβόμαστε τη Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.
- Μη φοβάσαι τίποτα. Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους!
- Τι εννοείτε, Γέροντα;
- Όταν κάποιος είναι ετοιμοθάνατος, λέμε στην πατρίδα μου ότι έχει τα κόλλυβα στο ζωνάρι του".


"-Γέροντα, θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη;
-Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Πόλη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους.
-Όταν θα πάρουμε την Πόλη, θα την κρατήσουμε για έξι μήνες, όσο δηλαδή διαρκεί ένα λάχανο ;
-Όχι παιδί μου, για πάντα !
-Γέροντα, θα τα ζήσουμε αυτά τα γεγονότα ;
-Βέβαια και θα τα ζήσετε!"
Ο Άγιος Παΐσιος είχε πει ότι "οι προφητείες είναι το πιο σίγουρο πρακτορείο ειδήσεων".
Φυσικά δεν μιλούσε για τις ψευτοπροφητείες των κάθε λογής ψευτοπροφητών που προσπαθούν να μας παραπλανήσουν για ιδιοτελείς σκοπούς, αλλά αναφερόταν στις αποκαλυφθείσες προφητείες από τον Άγιο Τριαδικό Θεό  προς τους Αγίους της Ορθοδοξίας.
Τώρα που ακούμε τις προκλητικές δηλώσεις του "Σουλτάνου" Ερντογάν φαίνεται πολύ καθαρά ότι βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το ξέσπασμα του Γενικού Πολέμου που έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Πατροκοσμάς.
Σας αναφέρω μερικές :
"Όταν υπάρχουν προβλήματα με μειονότητες τότε το δόγμα της χώρας μας (της Τουρκίας) είναι η αντιμετώπισή τους εν τη γενέσει τους δηλαδή με στρατιωτική επέμβαση". 
"Η Ελλάδα υποθάλπει τους "τρομοκρατικούς" κουρδικούς πυρήνες του ΡΚΚ και είναι "καταφύγιο" και πολλών στελεχών της ακροαριστερής οργάνωσης  Revolutionary People's Liberation Party/Front (της γνωστής DHKP-C)".
"Η Ελλάδα επρόκειτο να εισβάλλει στην Τουρκία την βραδιά του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου ".
"Θα επεκτείνουμε το πεδίο συγκρούσεων με την λογική ότι όποιοι δεν στηρίζουν την Τουρκία είναι εναντίον της Τουρκίας".
Αυτή τη χρονική στιγμή η Τουρκία έχει πολλές αφορμές για να επιτεθεί στην Ελλάδα.
Μια τέτοια επίθεση μπορεί η Τουρκία να τη θεωρήσει  ως προληπτική, όπως π.χ. με αφορμή τους 8 Τούρκους φυγάδες στρατιωτικούς πραξικοπηματίες που αιτούνται άσυλο στην Ελλάδα και τη μη έκδοσή τους στην Τουρκία επειδή απειλείται η ζωή τους ή  με αφορμή την δήθεν υπόθαλψη τρομοκρατών Γκιουλενιστών η Κούρδων.
Μια επίθεση κατά της Ελλάδας θα μπορούσε να τη δικαιολογήσει ο Ερντογάν ως προληπτική για να αποτρέψει την εισβολή της Ελλάδας στη χώρα του, όπως είχε δήθεν σχεδιάσει η Ελλάδα τη βραδιά του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.
Ας θυμηθούμε μερικά από τα ειπωθέντα για τους πολιτικούς, από τον Άγιο Παΐσιο :
"Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί".
"Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε. Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες"
"Είδατε τί έπαθε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία; Τους μωραίνει ο Θεός κι αφού γίνουν ρεζίλι, μετά παίρνουν τον δρόμο τους. Το ίδιο συνέβη και με την Αλβανία, το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ. Τους αφήνει πρώτα να ρεζιλευτούν".
Σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου είχα αναφερθεί στην πλήρη εξάρτηση και υποταγή των Ελλήνων ή μάλλον ελληνόφωνων πολιτικών στη Μασονία (http://kataggeilte.blogspot.com/2017/01/blog-post_517.html, http://www.triklopodia.gr/με-το-βολουδάκη-ή-με-το-μιχαλολιάκο-με/, http://kataggeilte.blogspot.com/2016/12/golden-dawn.html, http://www.ksipnistere.com/2016/12/golden-dawn.html, http://www.ksipnistere.com/2016/12/blog-post_2417.html, http://www.ksipnistere.com/2017/01/120.html). 
Τις τελευταίες δεκαετίες στις εθνικές εκλογές όλων των κρατών της γης και ειδικά στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές, οι υποψήφιοι βουλευτές είναι όλοι αφοσιωμένοι μασόνοι και η πολιτική της Ελληνικής Βουλής είναι αποκλειστικά μασονική, με την αθέατη σφραγίδα και υπογραφή των Τεκτόνων. 
Το Σύνταγμα της Ελλάδας καταπατάται συστηματικά και αντί να εφαρμόζονται οι αρχές του που είναι σύμφωνες με τα δόγματα της Ορθόδοξης Πίστης μας, ακολουθούνται τα δόγματα του απόκρυφου μασονικού "Συντάγματος".
Ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε άρθρο του στον "Ορθόδοξο Τύπο" τα εξής : 
"...είναι γνωστή η θλιβερή νοοτροπία των θρησκευόμενων να μη ψηφίζουν χριστιανούς υποψήφιους κομμάτων με μικρά ποσοστά ψήφων, ενώ αντιθέτως ψηφίζουν πολλαπλάσιοι, όταν οι χριστιανοί υποψήφιοι εντάσσονται σε κόμματα που διεκδικούν την εξουσία".
Εν ολίγοις, ο π. Βασίλειος μας είπε μια πικρή αλήθεια για τη διεστραμμένη νοοτροπία των Ελλήνων ψηφοφόρων, ότι δηλαδή οι Ορθόδοξοι χριστιανοί υποψήφιοι βουλευτές ψηφίζονται μόνο ως μεμονωμένα άτομα ενταγμένα σε ισχυρά μασονοκρατούμενα κόμματα και σπανιότατα όταν είναι υποψήφιοι σε λιλιπούτεια εξωκοινοβουλευτικά κόμματα με ελληνορθόδοξο προσανατολισμό.
Αγαπητοί χρήστες του Διαδικτύου και ειδικότερα των γνήσιων πατριωτικών μπλογκς, το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος ενεργοποιήθηκε προ πολλού και έφτασε ο καιρός έστω και στο παρά πέντε να εγερθούμε από τις κλίνες μας και να κινητοποιηθούμε εναντίον των μασονοκίνητων πολιτικών και των συμπλεόντων με αυτούς μεγαλόσχημων κληρικών. 
Διερωτώμαι, πόσο ακόμα πρέπει να ρεζιλευτούν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και οι ρασοφόροι κλακαδόροι τους, ώστε να αποφασίσουμε επιτέλους να τους στείλουμε στον αγύριστο ;
Σας θυμίζω τα σοφά λόγια για τους πολιτικούς και τους ψηφοφόρους τους, του θεόπνευστου Γέροντα, Αγίου Παϊσίου :
"-Να ψηφίσετε όποιον βλέπετε ότι είναι ο καλύτερος, όποιον αγαπά τον Θεό και την πατρίδα μας, αυτόν να ψηφίσετε. Τότε εκείνοι (οι προσκυνητές- επισκέπτες του), επί μονίμου βάσεως του απαντούσαν: 
-Γέροντα, όλοι το ίδιο είναι.
Κι εκείνος τους έλεγε:
-Βρε παιδιά, κοιτάξτε εδώ πέρα: όλες οι ελιές ίδιες είναι και όλες έχουν δάκο, όμως άλλες έχουν εκατό τοις εκατό, ενώ άλλες πενήντα τοις εκατό. Εμείς, λοιπόν, εφόσον έχουμε ανάγκη από ελιές, πρέπει να κοιτάξουμε ποιές έχουν το λιγότερο δάκο, γιατί διαφορετικά δε γίνεται. Και πάντα πρέπει να ψηφίζουμε με δύο κριτήρια: α) με το πόσο αγαπά ο υποψήφιος το Θεό και είναι συνειδητό μέλος της Εκκλησίας και β) με το πόσο αγαπά την πατρίδα και αποβλέπει στο γενικό καλό του τόπου κι όχι στο δικό του συμφέρον.
Εάν κάποιος χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο κριτήριο, εκτός από αυτά τα δύο, τότε κινείται ιδιοτελώς, και δεν είναι αυτό που κάνει χριστιανικό. Αργότερα θα επιτρέψει η Θεία Δικαιοσύνη να το πληρώσει".
Αγαπητοί χρήστες των αυθεντικών πατριωτικών μπλογκς, σας καλώ σε προεκλογική διαδικτυακή κινητοποίηση εναντίον των μασόνων και μασονοκινούμενων κληρικών και πολιτικών. 
Σας καλώ σε διαδικτυακό ξεμπρόστιασμα, διαπόμπευση, ρεζίλεμα όλων των Οικουμενιστών προβατόσχημων λυκοποιμένων και όλων των μασονοκίνητων πολιτικών τρωκτικών που κατασπαράζουν το αγιοτόκο σώμα της Πατρίδας μας.
Σας καλώ σε δημόσιο διαδικτυακό ηλεκτρονικό λιθοβολισμό των υπαιτίων, ρασοφόρων και μη της τρομακτικής εθνικής συμφοράς που βιώνουμε.
Σας καλώ σε ηλεκτρονικό λιθοβολισμό των πολιτικών που δεν αποκηρύσσουν δημοσίως το Μασονισμό και των Ιεραρχών που υποστηρίζουν τις κακοδοξίες της ληστρικής Συνόδου του Κολυμπαρίου της Κρήτης.
Σας καλώ σε ηλεκτρονικό λιθοβολισμό όλων εκείνων των τάχα ανθρωπιστών, αντιφασιστών και αντιρατσιστών πολιτών που διώκουν τους ελληνορθόδοξους πατριώτες και προσάπτουν σε αυτούς τη ρετσινιά του ρατσιστή, εθνικιστή, "φανατικού χριστιανού" και "χρυσαυγίτη" φασίστα.
Σας καλώ σε καταιγισμό αντικυβερνητικών αναρτήσεων στα μασονοκρατούμενα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε σχηματισμό ηλεκτρονικών ομάδων και σελίδων που θα "κράζουν" νυχθημερόν αυτούς που το "παίζουν" σωτήρες μας, ενώ είναι ολετήρες μας.
Και για να μη σας κρατάω άλλο και σας κουράζω με τις πολυλογίες μου θα κλείσω με δυο αναρτήσεις μου που αφορούν τους ολετήρες μονομάχους της εξουσίας, τον ρεζίλη Αλέξη και τον ξεφτίλα Κούλη :
http://kataggeilte.blogspot.com/2016/11/blog-post_214.html#ixzz4RQ5FNt8a
http://www.ksipnistere.com/2016/12/blog-post_597.html
Αλήθεια Άγιε Γέροντα Παΐσιε, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο ξεφτιλίκι, από το δικό τους ;
Υπάρχει πιο πάτος, από το πάτο τους ;
Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους Συριζοναζί και τους συντρόφους τους ΝουΔούλους.

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.... ΚΡΥΦΟΜΑΣΟΝΟΥΣ...( ΛΑγΟΣ) ΠΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ,,,, ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ(Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ (ΛΑΪΟΥ) ILLUMINATI;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά τα λες φίλε. Όλα τα πολιτικά κόμματα πλην της Πολιτικής Παράταξης "Κοινωνία" (υπογράφουν γραπτή αποκήρυξη της Μασονίας) είναι μασονικά.
    Λίγα λόγια για τη μυστική εγκληματική οργάνωση των Τεκτόνων.
    Μία ἀπό τίς πλάνες, πού γέννησε ὁ Διάβολος γιά τήν καταπολέμη­ση καί καταστροφή τοῦ ἔργου τοῦ Κυρίου μας Ἰησοῦ Χριστοῦ καί τήν παρακώλυση καί ματαίωση τῆς ἐν Χριστῷ σωτηρίας τοῦ ἀνθρώπου καί τοῦ κόσμου, εἶναι ἡ Μασονία ἤ Τεκτονισμός, πού λειτουργεῖ καί δραστηριοποιεῖται στήν κοινωνία μας, μέ τήν κάλυψη μάλιστα καί προστασία τῶν Νόμων τοῦ Κράτους.
    Ο Τεκτονισμός εἶναι ἐμβόλιμο μέ­γεθος στήν ἑλληνορθόδοξη κοινωνία καί παρασιτεῖ στό σῶμα της, μέ συνέπειες ὀδυνηρές γιά τήν συνοχή καί τήν ταυτότητά της. Διότι ὁ Τεκτονισμός εἶναι τοκετός ξένων ὠδίνων, πού μεταφυτεύθηκε στό χῶρο μας καί μένει τελείως ξένος πρός τήν ταυτότητα τοῦ Γένους / Ἔθνους μας καί τόν πολιτισμό μας, καί στήν οὐσία του μή συμβατός μέ αὐτήν. Γι᾽ αὐτό ἡ παρουσία καί δραστηριοποίησή του στήν ἑλληνική κοινωνία κατεργά­ζεται τόν ἰδεολογικό διαμελισμό τῆς ἑλληνικῆς κοινωνίας, ἐφ᾽ ὅσον ἀ­ναπτύσσεται ὡς θανατηφόρο καρκίνωμα στό ἐθνικό μας σῶμα.
    Ἡ Μασονία συγκαλύπτει καί ἀρνεῖται τόν θρησκευτικό της χαρακτήρα, ὁ ὁποῖος ὅμως ἀνήκει στήν οὐσία της.
    Ἡ μασονική πίστις εἶναι ἡ πλέον ἀσεβεστέρα καί ἡ πλέον ἐπιβλα­βεστέρα εἰς τό ἀνθρώπινον γένος ἀπό ὅσας ἀσεβείας ἐστάθησαν ἀπό τήν ἀρχήν τοῦ αἰῶ­νος ἕως τῆς σήμερον. Ο Τεκτονισμός εἶναι ἀντι­χριστιανισμός καί πλήρης ἀνατροπή τοῦ Χριστιανισμοῦ.
    Η Μασονία εἶναι ὀργάνωση, πού λειτουργεῖ μυστικά καί συνωμοτικά, σέ συνεργασία μέ ὅλες τίς παραφυάδες της, μέ βασικό στόχο τήν ἅλωση τῆς κοινωνίας καί τήν πολιτική καί πολιτιστική ἰσοπέδωση τῶν λαῶν τῆς γῆς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive