Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Η Κομισιόν «βάζει χέρι» στην κυβέρνηση για τις συνθήκες σε κέντρα προσφύγων


Έλλειψη υποστήριξης και προετοιμασίας για τον χειμώνα στα κέντρα υποδοχής και φιλοξενείας προσφύγων στα νησιά καταλογίζει στις ελληνικές Αρχές η Κομισιόν, με την αρμόδια εκπρόσωπο Νατάσα Μπερτώ να δηλώνει:...
"πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι, η Κομισιόν γνωρίζει πως η κατάσταση στα κέντρα υποδοχής είναι ανυποστήρικτη και πρέπει να είμαστε επίσης ξεκάθαροι, πως η ευθύνη διασφάλισης επαρκών συνθηκών διαβίωσης είναι ευθύνη των ελληνικών Αρχών και η Kομισιόν δεν μπορεί να επιβάλει ποιες πολιτικές θα ακολουθήσει η Ελλάδα".Στη συνέχεια η εκπρόσωπος Τύπου συμπλήρωσε πως αυτό που μπορεί να κάνει η Κομισιόν είναι να συνεχίσει να "ασκεί πολιτική πίεση στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με χρηματική και τεχνική υποστήριξη". Η Κομισιόν θα συνεχίσει να διοχετεύει χρηματική βοήθεια στις ελληνικές Αρχές, μέσω των ανθρωπιστικών της καναλιών, έτσι ώστε να δημιουργηθούν ικανές συνθήκες για τα προβλήματα που προκαλεί ο χειμώνας.
 Από τη πλευρά του ο Μαργαρίτης Σχοινάς, δήλωσε πως το χιόνι και η συνολική κατάσταση δεν είναι αυτή καθαυτή το πρόβλημα, καθώς αποτελεί "έκτακτη κατάσταση", και το ερώτημα είναι πως θα βοηθηθεί η κατάσταση.

3 σχόλια:

  1. Τα πλοια μπορουν να ερθουν στο λιμανι σε λιγες ωρες.Αν δεν τους αρεσει ας μπουνε κι ας πανε στο διαολο απο οπου και ηρθαν.Εκει θα εχει και ζεστη και μπανανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο μεγάλε να πάνε να Γαγηθ@υνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.ΤΟ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ
    Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
    http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_133.html
    2.ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015
    ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΒΑΖΕΙ STOP ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!
    http://indobserver.blogspot.gr/2015/09/stop.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive