Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Χοιροβοσκέ Πολάκη, άσε τα πολλά λόγια κι άνοιξε τα στραβά σου. ΔΕΣ το σάπιο ασθενοφόρο της Κάσου που κρατάνε ομπρέλες οι ασθενείς όταν βρέχει. ΦΩΤΟ

Το σάπιο ασθενοφόρο στην Κάσο που πλημμυρίζει όταν βρέχει! (Εικόνες)
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας είναι πολλά. Σημαντικά προβλήματα στον συγκεκριμένο τομέα αντιμετωπίζει και η Κάσος. Το μικρό αυτό νησί, έχει ένα γιατρό, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο και δυο εθελοντές οδηγούς ενός σάπιου ασθενοφόρου...

Οι Κασιώτες περιμένουν δυο χρόνια να γίνει το θαύμα της αντικατάστασης, μέχρι τότε στα περιστατικά, που είναι συχνότατα, ελπίζουν να μη φύγει το παρμπρίζ, να μη ξεκολλήσει κάποια πόρτα και να μη βρέχει, γιατί τότε το εσωτερικό του γεμίζει νερά και ανοίγουν ομπρέλες.
Μόλις πριν λίγες μέρες, για να διακομιστεί ένα κοριτσάκι, ο εθελοντής οδηγός το σκούπισε και άδειασε τα νερά, ενώ στο δρόμο μέχρι το αεροδρόμιο το πρόσεχε σαν τα μάτια του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive