Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ο Τραμπ συνεχίζει το «σφυροκόπημα» κατά των ΜΜΕ: Διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις

Ο Τραμπ συνεχίζει το «σφυροκόπημα» κατά των ΜΜΕ: Διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις
Συνεχίζει τις επιθέσεις τους εναντίον των μέσων μαζικής ενημέρωσης ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Το Σάββατο ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε μέσω twitter τις New York Times και Washington Post για άνιση μεταχείριση στο πρόσωπό του και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αναλυτικά στα τρία πρωινά του «τιτιβίσματα» ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει:...
«Οι NY Times από την αρχή έκαναν λάθος με εμένα. Έγραφαν πως δεν θα κερδίσω τις εσωκομματικές εκλογές και μετά πως δεν θα κερδίσω ούτε τις Προεδρικές εκλογές. ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!»
«Η Washington Post έχει υπάρξει επίσης εντελώς λάθος και επιθετική απέναντι μου, ώστε μετά την εκλογή μου ουσιαστικά έπρεπε να απολογηθεί στους αναγνώστε και συνδρομητές της. Είναι απέναντί μου από την αρχή και δεν πρόκειται να αλλάξουν πορεία. ΑΠΙΣΤΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive