Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ "ΖΩΟΚΤΟΝΟΣ;" Πολιτικοί στο στόχαστρο της Ρούπα

Τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη φέρεται ότι είχε στόχο η Πόλα Ρούπα, όπως προκύπτει από τις χειρόγραφες σημειώσεις της, που εντόπισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μέσα στο «διευθυντήριο» του Επαναστατικού Αγώνα στην Ηλιούπολη, όπου συνελήφθη η 48χρονη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη. Σε άλλα χειρόγραφα κείμενα....
-που ίσως αποτελούν προσχέδια προκηρύξεων- αναφέρονται και τα ονόματα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, των πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου και του Ευάγγελου Βενιζέλου.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ
Από την ενδελεχή εξέταση του υλικού όμως φαίνεται ότι τα πρόσωπα αυτά δεν αποτελούσαν ευθέως στόχους. Αντιθέτως, από τις χειρόγραφες σημειώσεις στις οποίες αναγράφονται τα ονόματα των Αντώνη Σαμαρά και Κυριάκου Μητσοτάκη προκύπτει ότι τουλάχιστον κατά το παρελθόν είχε γίνει στενή παρακολούθηση στα σπίτια και τα γραφεία τους, καθώς έχουν καταγραφεί λεπτομερώς οι μετακινήσεις τους, τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν, αλλά και ο αριθμός των ατόμων της φρουράς τους!
Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι και οι δύο έμπαιναν κατά καιρούς στο στόχαστρο του Επαναστατικού Αγώνα και βρίσκονταν ακόμη και υπό φυσική παρακολούθηση, την οποία δεν είχαν αντιληφθεί οι αστυνομικοί της φρουράς τους.
Ωρες μετακίνησης
Η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και για τον λόγο αυτόν ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες το πρωί με τους δύο πολιτικούς και τους ενημέρωσε για τα ευρήματα. Παράλληλα, όμως, τους καθησύχασε αναφέροντας ότι εκτιμάται πως αυτές οι σημειώσεις αποτελούν υλικό που είχε συγκεντρωθεί στο παρελθόν, όταν ο Αντώνης Σαμαράς ήταν πρωθυπουργός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπουργός Εσωτερικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις σημειώσεις που έχουν καταγραφεί σε λευκά τετράγωνα χαρτάκια αναφέρονται οι ώρες μετακίνησης και προσέλευσης του Αντώνη Σαμαρά στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, όταν στεγάζονταν στο κτίριο της λεωφόρου Συγγρού. Ακόμη καταγράφονται η διεύθυνση του σπιτιού του αλλά και ο αριθμός των αστυνομικών που φρουρούσαν την κατοικία του και τον συνόδευαν στις μετακινήσεις του.
Οσον αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναγράφονται διευθύνσεις κατοικιών, ο αριθμός των φρουρών και οι ώρες μετακίνησης από την ίδια εποχή. Οι σημειώσεις με τα ονόματα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των προκατόχων του Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου αποτελούν καταγραφές των πολιτικών κινήσεων και των δηλώσεών τους σχετικά με την οικονομική πολιτική και δεν πρόκειται για καταγραφή πληροφοριών που προδίδουν την προετοιμασία επίθεσης εναντίον τους.
«Αόρατα» πρόσωπα
Πάντως, τόσο οι σημειώσεις όσο και το γεγονός ότι βρέθηκαν καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και πιστόλια σε κρύπτες του διαμερίσματος όπου διέμενε η Πόλα Ρούπα στην Ηλιούπολη, γνωστή στη γειτονιά της ως «κυρία Ελένη», κάνουν τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής να εξετάζουν το ενδεχόμενο ο πυρήνας της τρίτης γενιάς του Επαναστατικού Αγώνα να συγκέντρωνε πληροφορίες για τα δύο πολιτικά πρόσωπα, με σκοπό να τις χρησιμοποιήσει σε ένα ιδιαίτερα ηχηρό τρομοκρατικό χτύπημα!
Οπως προκύπτει από τις έρευνες, αυτός ο ένοπλος πυρήνας αποτελείται από πρόσωπα «αόρατα», δηλαδή από ανθρώπους που δεν έχουν απασχολήσει ποτέ και για το παραμικρό τις διωκτικές Αρχές και ειδικά την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Τα πρόσωπα-φαντάσματα διατηρούν την ανωνυμία τους με κανόνες απόλυτης συνωμοτικότητας, κατά συνέπεια είναι ιδιαίτερα δύσκολο να τα εντοπίσουν οι Αρχές και να τα θέσουν υπό παρακολούθηση.

1 σχόλιο:

  1. Τρομοκρατες της κωλοτρυπιδας.Βαζουν στοχους τα καθαρματα ,αλλα χτυπανε περιπτεραδες και ανυποψιαστους περαστικους.Που οταν τους κυνηγανε τα χωροφυλακακια τρεχουν να κρυφτουν αναμεσα σε γυναικοπαιδα και αθωους.Αρουρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive