Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΙΟΣ είσαστε "κύριε" χοιροβοσκέ ΚΑΙ υπουργέ Πολάκη; ΥΠΕΡΑΝΩ νόμων ΚΑΙ Συντάγματος; ΠΩΣ δημοσιοποιείτε ονόματα ΑΝΕΥ αδείας των αρμόδιων αρχών; ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ

Σχετική εικόνα
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, τη σύλληψη του ανθρώπου που έστελνε (?) απειλητικά μηνύματα (SMS?) στον ίδιο και την οικογένειά του, ανακοίνωσε, με ανάρτησή του στο Facebook....
«Πριν λίγο με ενημέρωσαν ότι συνελήφθη το τσογλάνι που έστελνε (?) απειλητικά τηλεφωνικά μηνύματα σε μένα και στη γυναίκα μου από τον Αύγουστο και σε αλλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τον Οκτώβρη. Ένα ευχαριστώ προς τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής που το έκαναν και να θεωρήσω ότι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτό συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος», ήταν το μήνυμα του οκ. Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Στην ανάρτηση ωστόσο αφήνει και αιχμές και για το εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ.

Στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί αύριο Δευτέρα 30χρονος. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ένας 30χρονος που συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής, κατηγορούμενος ότι τους τελευταίους μήνες εξύβριζε και απειλούσε, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και την σύζυγο του.

Την σύλληψη του 30χρονου γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης του στο facebook, ο ίδιος ο κ. Πολάκης, στην οποία ο αναπληρωτής υπουργός ευχαριστεί την Αστυνομία, ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές για το γεγονός ότι η σύλληψη έγινε μετά τις τελευταίες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.
Ο κ. Πολάκης, αναφέρει επίσης το όνομα του άνδρα που συνελήφθη και το ψευδώνυμό του στο facebook.
Σημειώνεται ότι ο 30χρονος συνελήφθη χτες στην περιοχή της Αττικής και σήμερα ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα σε βάρος του για εξύβριση και απειλή. Αύριο θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ:
Κατ`αρχήν ΔΕΝ ξέρουμε ΤΙ σχέση έχει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ο εκδιωχθείς πανάξιος Αστυνομικός κ. Μ.Σφακιανάκης (Επαινεθής απο Τσίπρα) με τις δεκάδες χιλιάδες επιτυχίες στην δίωξη, σύλληψη και καταδίκη άπειρων παιδεραστών και ανώμαλων κατά την πολυετή θητεία του. Νομίζουμε ότι αρμόδια αρχή στην παρακολούθηση και σύλληψη απειλούντων τηλεφωνικά -όπως λέει ο Πολάκης- είναι η αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΥΠ και ο γνωστός μας "κοριός" και ΟΧΙ η ΔΗΕ. Το πιο σημαντικό και αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο γλύστρημα που οδηγεί σε φασιστικές ατραπούς είναι το γράψιμο στα παπάρια του, των ΑΠΕΙΡΩΝ νόμων περί δημιοσιοποίησης ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ δεδομένων και ονομάτων, παραβιάζοντας έτσι κάθε έννοια δικαίου, Ελληνικού ή παγκόσμιου που κατοχυρώνεται με νόμους, απ το Σύνταγμά μας ΚΑΙ πολλες Ευρωπαϊκές συμβάσεις. Για θέμα της σύλληψης του απειλούντως τον -λέμε τώρα- υπουργό, σαφώς ΚΑΙ αν αποδειχθεί η κολάσιμη πράξη του στην  ανεπηρέαστη δικαιοσύνη, είμαστε θετικοί στην παραδειγματική τιμωρία του. 
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

3 σχόλια:

  1. 28.html
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ60
    avatarmind the gap ΣΗΜΕΡΑ, 0:16
    Άντε πάλι με το κάθε ταγαρι που βγαίνει και κάνει δηλώσεις τσιπούραδικου.....
    Ρεεεεεεεεεεε
    Δεν θέλω να πληρώνω άλλο κάτι τύπους σαν κι αυτόν.......
    Τ Ε Λ Ο Σ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ80
    avatarΣοφό ΧΘΕΣ, 23:46
    ένα θα σου πω Πολάκη ...κι οχι μόνο σε σένα αλλα σε ολα τα λαμόγια που μας δουλεύουν ..θα ερθει μια μερα που σας πει ο Παπας τ αυτί κι ο διάκος το κεφάλι ...κι τότε θα έχουμε πολυ κλάμα αλλα δεν θα σας σώσει ..
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ60
    avatarsssssss ΧΘΕΣ, 23:24
    Η τουρκοφατσα ξεπερασε και τον πατριωτη του ερντογαν
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ60
    avatarΣκορπιός ΧΘΕΣ, 23:16
    Ρε!!! Πολάκη....είσαι (....) τελικά.... δώσε συγχαρητήρια στην αστυνομία και τελείωσε! Χρησιμοποίησες μια λέξη Τουρκική....βρισιά για εμας...που στη πραγματικότητα δεν ειναι....σημαίνει νέος!!! Τόσο μα τόσο (.....) είσαι ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ70
    avatarold school ΧΘΕΣ, 23:06
    ξεφτιλισμενοι πολιτικαντιδες... πολυ μαγκας ο κρητικος.. ου ρε !!!!!!!!! φοβηθηκαμε τωρα που ξεκινησες τις μηνυσεις .... οταν θα πατε ολοι φυλακη ελατε να μας ξαναδειτε.. φιλακια υπουργαρα!!!
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ81
    avatarΡήγας σπαθί ΧΘΕΣ, 22:56
    Πάτος απόπατος !!!! Εμετός με τα [...] που μας κυβερνούν μόνο ένα στρατιωτικό καθεστώς μας σώζει αλλά απίθανο με αυτούς τους ανώτερους αξιωματικούς !!!!Μόνο ΠΌΛΕΜΟΣ η κάνας μετεωρίτης !!!!
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ91
    avatarΤελικά τζίφος Κιμωνάκο ΧΘΕΣ, 22:51
    Αφού τελικά δεν μπόρεσε να τον φυτέψει 3 μέτρα κάτω από το χώμα να ούμε , πήγε και του έκανε μήνυση. Πονάνε οι άντρες ρε Σηφαλιό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. avatarAge ΣΗΜΕΡΑ, 10:02
    Τι περιμένεις από αγράμματο ΟΥΓΚ...
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ00
    avatarAladala ΣΗΜΕΡΑ, 9:55
    Η εξουσια αποβλ@κωνει...φαντασου να εισαι ηδη πανηλιθιος.....
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ00
    avatarSotiris ΣΗΜΕΡΑ, 9:11
    με αυτής της λογικής και τακτικής και σκέψης ανθρώπους στην εξουσία, δεν νομίζω πλέον να διερωτάται κανείς γιατί κατεστάφη η Ελλάδα ΜΑΣ ! ! !
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ00
    avatarασε ΣΗΜΕΡΑ, 9:00
    ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΘΕΛ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΜΗΝ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ.!!
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ00
    avatarκουζουλός ΣΗΜΕΡΑ, 6:07
    Μορσύ παυλή, απειλούνται μπρεσύ οι Γιάντρες ; εγώχω τη Κατσούνα μου, και το μόνο απού με φοβίζει , είναι τα γίβεντα του Ξύριζα ! από Σφακιά μ ελπίδα......
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ10
    avatarΒΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ, 5:56
    ΧΟΥΝΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ20
    avatarGiaNaDoulepsoumeLigaki ΣΗΜΕΡΑ, 4:49
    Πολάκη με τους υπόλοιπους Έλληνες τί θα κάνεις?! Με την ευκαιρεία να ρωτήσω τώρα που άλλαξε η ηγεσία της αστυνομίας θα πιάσετε και αυτούς που καίνε τα τρόλλευ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ30
    avatartrue ΣΗΜΕΡΑ, 2:07
    Ποια η διαφορά του υπονόμου με αυτη την ηλίθια φάτσα ? Καμία. Το ίδιο και το αυτό.Εσένα θα σε απολύσει ο λαός και άντε να σε δω με ποιό ανάστημα θα κυκλοφοράς στη υπερήφανη κρήτη.
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ20
    avatarolymbitis ΣΗΜΕΡΑ, 1:26
    Κι εσύ απειλείς αλλά ποιος θα σε συλλάβει;
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ80
    avatarΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, 1:03
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΟ 3% ...ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ...ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ...ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ....ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΔΩΣΕ Ο [...]....ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ .....Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ....ΑΓΙΟΣ!!!!
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ80
    avatarΠολακη, μάγκα της φακής, ΣΗΜΕΡΑ, 0:39
    με το να δημοσιοποιεις το όνομα ενός συλληφθέντος, μη καταδικασθέντος, παρεβηκες το νομο. Εσένα ποιός θα σε μαζέψει??
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ70
    avatarΠωλ_Σ ΣΗΜΕΡΑ, 0:32
    πολιτισμένος υπουργός... η κατάντια μιας χώρας. Η χειρότερη εποχή στην ιστορία της Ελλάδας. Ποτέ δεν είχαμε τέτοια [...].
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ70
    avatarΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ, 0:32
    ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ:
    Κατ`αρχήν ΔΕΝ ξέρουμε ΤΙ σχέση έχει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ο εκδιωχθείς πανάξιος Αστυνομικός κ. Μ.Σφακιανάκης (Επαινεθής απο Τσίπρα) με τις δεκάδες χιλιάδες επιτυχίες στην δίωξη, σύλληψη και καταδίκη άπειρων παιδεραστών και ανώμαλων κατά την πολυετή θητεία του. Νομίζουμε ότι αρμόδια αρχή στην παρακολούθηση και σύλληψη απειλούντων τηλεφωνικά -όπως λέει ο Πολάκης- είναι η αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΥΠ και ο γνωστός μας "κοριός" και ΟΧΙ η ΔΗΕ. Το πιο σημαντικό και αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο γλύστρημα που οδηγεί σε φασιστικές ατραπούς είναι το γράψιμο στα [...] του, των ΑΠΕΙΡΩΝ νόμων περί δημιοσιοποίησης ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ δεδομένων και ονομάτων, παραβιάζοντας έτσι κάθε έννοια δικαίου, Ελληνικού ή παγκόσμιου που κατοχυρώνεται με νόμους, απ το Σύνταγμά μας ΚΑΙ πολλες Ευρωπαϊκές συμβάσεις. Για θέμα της σύλληψης του απειλούντως τον -λέμε τώρα- υπουργό, σαφώς ΚΑΙ αν αποδειχθεί η κολάσιμη πράξη του στην ανεπηρέαστη δικαιοσύνη, είμαστε θετικοί στην παραδειγματική τιμωρία του.
    ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ
    Αρθρο 2 (β) του ν.2472/1997
    ΣΤΗΝ Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (άρθρο 6)
    ΤΟ άρθρο 28 του Συντάγματος
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.bg/2017/01/blog-post_4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν πολλοίς εχετε δικιο... σε ένα μάλλον κάνετε λάθος... Στο ότι αρμόδια για την σύλληψη και τη δίωξη είναι η ΕΥΠ... Η ΕΥΠ είναι υπηρεσία συλλογής πληροφοριών... δεν έχει κατασταλτικές αρμοδιότητες ούτε μπορεί να συλλαμβάμνει πολίτες... Αυτό είναι δουλειά της Ασφάλειας και όχι της ΕΥΠ... Είναι δε πλέον γνωστό τοις πάσι ότι "κοριό" σαν της ΕΥΠ έχουν πλέον προμηθευτεί και η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία και η Ασφάλεια της ΕΛ.ΑΣ.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive