Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Ποια είναι η δεύτερη εθνικότητα που ζει σε κάθε χώρα; (ΦΩΤΟ)

FLAGS NAT4476
Ο χάρτης που βλέπετε παρακάτω, δείχνει τη δεύτερη εθνικότητα που ζει σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα, σύμφωνα με τις γεννήσεις. Πιο αναλυτικά παρατηρούνται τα εξης:..

• Οι Ιρλανδοί δεν αποτελούν την δεύτερη πληθυσμιακή ομάδα στη Βρετανία. Από το 2011, έπεσαν στην τέταρτη θέση, πίσω από την Ινδία, τη Πολωνία και το Πακιστάν.
• Ούτε η Τσεχική δημοκρατία ούτε η Σλοβακία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εθνικότητα του άλλου, παρά το γεγονός ότι τα δύο κράτη διαδέχθηκαν την Τσεχοσλοβακία.
• Παρά το γεγονός ότι αποτελείται κατά κύριο λόγο από Αλβανούς, ούτε το Κόσοβο ούτε η Αλβανία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εθνικότητα του άλλου.
• Ελλάδα και Αλβανία, ανταλλάσσουν εθνικότητες: η αλβανική είναι η μεγαλύτερη εθνικότητα που ζει στην Ελλάδα και η ελληνική αυτή που ζει στην Αλβανία. Η ελληνική εθνικότητα, είναι η μεγαλύτερη στην Κύπρο.
• Η γειτονική Τουρκία έχει «κατακτήσει» χώρες όπως η Γερμανία, Αυστρία, Δανία, Ολλανδία και Βουλγαρία.
• Οι Πολωνοί έχουν τη δεύτερη θέση σε Ιρλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία αλλά και Λιθουανία.

2 σχόλια:

  1. Οι περισσοτεροι Αλβανοι γυρισαν στην Αλβανια και δουλευουν στα ναρκωτικα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχουμε αναφερθει και παλαιοτερα επανειλημμενως οτι ο αλβανικος παραγοντας που θα δημιουργηθει και δημιουργειται στην πατριδα μας οφειλεται αφενος στην εγκατασταση ενος τοσο μεγαλου αριθμου αλβανων στην πατριδα μας και αφετερου μεσω των γεννησεων οπου θα πλειοψηφησουν καποια στιγμη αφου ολοι τους εχουν απο τρια παιδια και ανω οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα

    μεσα απο διαφορες ειδησεις και περιστατικα βλεπει κανεις την πληθυσμιακη αλλοιωση και τον εποικισμο που εχει υποστει η πατριδα μας και πως επιπλεον μεσω των γεννησεων θα επικρατησουν σταδιακα οι αλβανοι(και αλλοι λαθροεισβολεις)αφου γεννοβολουν σαν τα κουνελια,εχουμε αναφερθει και παλαιοτερα σε παρα πολλα περιστατικα εδω δυο επιπλεον:

    Αφηνιασμένος Μπαγκλαντεσιανός πήδηξε μπαλκόνι εισήλθε σε διαμέρισμα και βiασε 11χρονη!

    http://amfipolinews.blogspot.gr/2016/11/i-11.html

    ''Αντιμέτωποι με ένα απίστευτης αγριότητας βιασμό σε βάρος ενός 11χρονου κοριτσιού από έναν Μπαγκλαντεσιανό έχουν έρθει οι άντρες του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής....Η μητέρα του παιδιού που είναι από την Αλβανία φοβόταν να απευθυνθεί στις Αρχές λόγω του ότι δεν έχει νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής στην χώρα...Τελικά πείστηκε η μητέρα του κοριτσιού από τις διαβεβαιώσεις των αστυνομικών και κατέθεσε όσα γνώριζε μαζί με τον 16χρονο γιο της. Η ίδια έμενε σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στα Πετράλωνα, μόνη της με τα τρία της ανήλικα παιδιά, τον γιο της 16 ετών και δύο κοριτσάκια 12 και 11 ετών αντίστοιχα, που παλεύει να τα μεγαλώσει.
    ...Ακριβώς δίπλα τους, μένουν επίσης σε υπόγειο διαμέρισμα, τρεις άντρες από το Μπαγκλαντές και πριν περίπου 10 ημέρες, τους επισκέφτηκε ένας 52χρονος ομοεθνής τους φίλος. Την ημέρα εκείνη και ενώ έλειπαν όλοι από σπίτι και ενώ είχε μείνει για λίγη ώρα μόνο του το άτυχο κοριτσάκι, ο αδίστακτος άντρας πήδηξε από το ένα μπαλκόνι στο άλλο, εισήλθε μέσα στο διαμέρισμα, ακινητοποίησε με τη βία το έντρομο κοριτσάκι, το έγδυσε και το βίασε! Εκείνη την χρονική στιγμή γύριζε στο σπίτι ο 16χρονος αδερφός της μικρής που άκουσε θόρυβο...

    → μπαγκλαντεσιανοι,αλβανοι κλπ... αυτη πλεον ειναι η ελλαδα πληρης αφελληνισμος,για τους μπαγκλαντεσιανους που οχι μονο μπουκαραν παρανομα στην πατριδα μας αλλα την πεφτουν και σε ανηλικα κοριτσακια και τα βιαζουν κρεμασμα σε αυτα τα καθαρματα

    →καταλαβατε 3 παιδια η αλβανιδα οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα,σε ποια αλλη χωρα μια γυναικα χωρις νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής θα μπορουσε να εγγραψει με τοση ευκολια τα παιδια της σε σχολειο και να φοιτουν σε αυτο;μονο σε ενα γελοιο-ανυπαρκτο κρατος και σε μια μπουρδελοχωρα σαν την δικη μας
    (δεν θα ασχοληθουμε γιατι ειναι μια αλλη ιστορια με ολων των ειδων τις παροχες(δωρεάν υγεία-παιδεία κλπ…)και επιδοματα(κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης,οικογενειακά επιδόματα κλπ...) που τους πληρωνει το κοροιδο ο ελληνας,πληρωνε κοροιδο ελληνα για να μας τελειωσουν τοσο οικονομικα οσο και πληθυσμιακα)

    ομοιως και στην παρακατω περιπτωση-υποθεση με αλβανο με τουλαχιστον τρια παιδια,εχουν ολοι τους απο τρια παιδια και ανω(οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα):

    Πώς η μαφία ναρκωτικών του κέντρου της Αθήνας σκότωσε «κατά λάθος» οικογενειάρχη

    http://amfipolinews.blogspot.gr/2016/11/blog-post_9860.html

    ''Εργαζόταν ως μάστορας, ήταν πατέρας τριών παιδιών και περιγραφόταν ως φιλήσυχος οικογενειάρχης. Δεν ίσχυε όμως το ίδιο για τον 36χρονο συνοδηγό, ο οποίος ήταν σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών. Ο ίδιος φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, πως ο οδηγός, πριν την δολοφονική επίθεση, είχε φραστικό επεισόδιο, με άγνωστα άτομα, αναφορά όμως που δεν είχε επιβεβαιωθεί.''

    → ο αλβανος εμπορος ναρκωτικων που δοθηκε εντολη να εκτελεστει απο αλλους αλβανους εμπορους ναρκωτικων(δραστες και εντολεις ολοι αλβανοι)φυσικα δεν απελαθηκε ποτε ενω ηταν σεσημασμενος/ειχε αποφυλακιστει

    → ο αλβανος που τελικα δολοφονηθηκε ειχε 3 παιδια οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive