Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΞΑΦΝΙΚΟ! ΜΑΖΙΚΕΣ Α Π Ε Λ Α Σ Ε Ι Σ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ! (...Πού "πήγε" αυτή η είδηση ΕΔΩ;)

italy-metan-708
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Μία εξέγερση που ξέσπασε στο "hot spot" της περιοχής Κόνα, έξω από την Βενετία, λόγω του θανάτου μιας γυναίκας από την Ακτή Ελεφαντοστού, οδήγησε την ιταλική κυβέρνηση σε ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ των διαδικασιών Α Π Ε Λ Α Σ Ε Ω Ν  των λαθρομεταναστών....

Αποτέλεσμα εικόνας για angelino alfano
ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ..."ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ" ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΝΤΖΕΛΙΝΟ ΑΛΦΑΝΟ...(Ακούτε κουφάλογα συριζαίοι;)
Αποτέλεσμα εικόνας για LA STAMPA

Σύμφωνα, λοιπόν, με ΣΑΦΕΙΣ δηλώσεις του Ιταλού υπουργού Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο, στην εφημερίδα “La Stampa”: 


Σχετική εικόνα

Γι’ αυτόν τον λόγο, πρέπει να επιταχύνουμε τις ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ και τους  ε π α ν α π α τ ρ ι σ μ ο ύ ς. Εργάζομαι για να καταλήξουμε σε συμφωνίες. Υπάρχουν τρεις βασικές χώρες: ο Νίγηρας, με τον οποίο βρισκόμαστε κοντά στη σύναψη συμφωνίας, η Τυνησία και η Λιβύη».

Αποτέλεσμα εικόνας για ITALIAN COAST GUARD


Αποτέλεσμα εικόνας για angelino alfano
Γιατί "κάτι" μας λέει, πως μόλις επιτύχει τις συμφωνίες η Ιταλία, όλα τα εξ’ Αφρικής «προσφυγάκια» που μέχρι πρό τινος την προτιμούσαν, θα στραφούν στην ...τελευταία  - ΚΑΙ ΠΙΟ "ΣΙΓΟΥΡΗ" ! - χώρα της Ευρώπης με ΑΝΟΙΧΤΑ σύνορα;

Συντακτική ομάδα "Ιωάννου Καποδίστρια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive