Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Η Μουσουλμάνα Τατάρα…Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης στη Ρουμανία!

Η Μουσουλμάνα Τατάρα…Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης στη Ρουμανία!

Η Μουσουλμάνα Τατάρα …»Τούρκισσα» την χαρακτηρίσουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας  η Σεβίλ Σαϊντέχ  επιλέχθηκε τελικά για Αντιπρόεδρος της Ρουμανικής Κυβέρνησης …  Η Τατάρα ήταν το πρώτο όνομα που πρότεινε για τον πρωθυπουργικό θώκο το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Ρουμανίας αλλά το οποίο αίτημα απορρίφθηκε από τον πρόεδρο της χώρας...
Κλάους Γιοχάνις, ανέλαβε αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης στο νέο κυβερνητικό σχήμα.  Ο Πρόεδρος της Ρουμανίας  Γιοχάνις, αφού όρισε νέο πρωθυπουργό τον Σορίν Γκριντεάνου από το κόμμα PSD, νικητή των εκλογών της 11ης Δεκεμβρίου, σήμερα ανακοίνωσε τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.  Απομένει το νέο κυβερνητικό σχήμα με 26 υπουργούς να λάβει έγκριση από το κοινοβούλιο που αποτελείται κατά πλειοψηφία από στελέχη του PSD και της Ένωσης Φιλελευθέρων και Δημοκρατών (ALDE).  Στον άλλο  εταίρο  του Κυβερνητικού συνασπισμού το ALDE, παραχωρήθηκαν 4 υπουργεία.  (veteranos)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive