Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥΟ  Έλληνας παρά τα ελαττώματά του ποτέ δεν έπαυσε να είναι φιλότιμος, φιλέσπλαχνος , φιλόξενος, φιλόπατρις και καταφέρνει θαύματα,αν έχει στόχους αρκετά υψηλούς. Τα συμπτώματα  της ασθένειας του σήμερα είναι η έλλειψη μιας "μεγάλης ιδέας" που θα εμπνεύσει, θα κινητοποιήσει και θα συντονίσει το λαό σε μια μεγαλύτερη προσπάθεια για το σκαρφάλωμα στη δυσπρόσιτη κορυφή. Δυστυχώς σήμερα έχει μόνο ανάξιες ηγεσίες που ικετεύουν για έλεος τους ξένους. Συνεπώς το μόνο αντίδοτο στην ασθένεια αυτή που μας σκοτώνει δεν είναι υλικό, όπως οι νταβατζήδες των δανειστών ψευτοπολιτικοί προσπαθούν να περάσουν, είναι πνευματικό,είναι ηθικό....
Και αυτό το αντίδοτο μόνο ένας ηγέτης βγαλμένος από τα σπλάχνα του λαού με πίστη στο Θεό και με επίγνωση του ιστορικού, παγκόσμιου ρόλου του Ελληνισμού μπορεί να το θέσει, να τους το εξηγήσει και να το καταστήσει κοινό κτήμα στο λαό.Ας ευχηθούμε ο Θεός της Ελλάδας να μας  χαρίσει αυτό τον  ηγέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive