Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Και όμως, ΑΥΤΟΣ μπόρεσε. Ο Τραμπ κατάφερε να μην αναφερθεί στους Εβραίους στο μήνυμα για το Ολοκαύτωμα

Ο Τραμπ κατάφερε να μην αναφερθεί στους Εβραίους στο μήνυμα για το Ολοκαύτωμα
Περίεργη παράλειψη του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ  να αναφερθεί στους Εβραίους στο... μήνυμά του για το Ολοκαύτωμα.Τελικά, τίποτε δεν είναι αδύνατο για το νέο πρόεδρο, ο οποίος κατάφερε να μιλήσει για το Ολοκαύτωμα, χωρίς να μιλήσει για τους έξι εκατομμύρια δολοφονημένους Εβραίους.  Το μήνυμα του Λευκού Οίκου για την 27η Ιανουαρίου είναι το εξής:...

«Με βαριά καρδιά και σκοτεινιασμένο μυαλό τιμούμε τα θύματα, τους επιζώντες, τους ήρωες του Ολοκαυτώματος. Είναι αδύνατο να συλλάβει κανείς πλήρως την αθλιότητα και τον τρόμο που επέβαλε σε αθώους ανθρώπους ο τρόμος των ναζί.
»Γνωρίζουμε όμως πως στις σκοτεινότερες ώρες της ανθρωπότητας λάμπει δυνατότερα το φως. Καθώς θυμόμαστε όσους πέθαναν, είμαστε βαθιά ευγνώμονες σε όσους διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να σώσουν τους αθώους. Στο όνομα όσων χάθηκαν, δεσμεύομαι να κάνω τα πάντα μέσα στις δυνατότητές μου κατά τη διάρκεια της προεδρικής θητείας και της ζωής μου, ώστε να διασφαλίσω πως ποτέ ξανά οι δυνάμεις του κακού δεν θα νικήσουν τις δυνάμεις του καλού. Μαζί, θα κάνουμε την αγάπη και την ανοχή κυρίαρχες σε όλο τον κόσμο».
Η γενικότητα με την οποία μιλά όπως το γενικά «Αθώοι» και «χάθηκαν» είναι εμφανής.
Οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν από την ομάδα Anti Defamation League, ο επικεφαλής της οποίας ανέφερε πως η δήλωση του Λευκού Οίοκυ «προκαλεί σύγχυση και εξοργίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive