Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

AYTO είναι το ΒΙΝΤΕΟ που θέλει να κατεβάσει η ΤΑΤΙΑΝΑ από το youtube! Βράζει η παρουσιάστρια! Έβαλε λυτούς και δεμένους να …!!

newego_LARGE_t_1401_106235960
Στο στόχαστρο η Τατιάνα! Από την προηγουμένη εβδομάδα η Παρουσιάστρια βράζει…. Τι και αν πήγαν να την κλείσουν παραλίγο στο μπουντρούμι η τηλεθέαση της Παρασκευής δεν ξεπέρασε ούτε το 20% Παλιές καλές εποχές….! Όταν την κυνηγούσε ο Κούγιας τα κοντέρ της agb χτυπούσαν 60ρια….
 Νέος πονοκέφαλος για την Τάτι! Εδώ και λίγες ώρες στο youtube κυκλοφορεί ένα αποκαλυπτικό βίντεο για την κυρία Ευαγγελάτου!

2 σχόλια:

  1. Υπηρετεί την ΝτΠ... Κρίμα και την είχα παλιά μια συμπάθεια όταν ήταν στον ΑΝΤ1 με τον Τέρενς! Τώρα ούτε να την δώ δεν θέλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΔΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΔΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
    ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ Η ΠΟΥΤΙΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive