Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Aδίστακτη η αδήλωτη πόρνη Φρανσουάζ: Εκβίαζε τον πρέσβη ότι θα έκανε παιδί με τον εραστή της (φωτο+βίντεο)

Aδίστακτη η Φρανσουάζ: Εκβίαζε τον πρέσβη ότι θα έκανε παιδί με τον εραστή της (φωτο+βίντεο)
Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη, καθώς νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τη «δράση» της συζύγου του, Φρανσουάζ, έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας...

Ενώ η Φρανσουάζ Αμοιρίδη συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι είναι αθώα, ο ανηψιός του εραστή της, την χαρακτηρίζει  «εγκέφαλο» της δολοφονίας, επισημαίνοντας πως αυτή εκβίασε και τον ίδιο πως αν δεν συμμετείχε στη δολοφονία του πρέσβη, θα είχε και αυτός το τέλος του πρέσβη.
Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα, η Φρανσουάζ Αμοιρίδη κατέθεσε ότι ο σύζυγός της ήταν συνέχεια μεθυσμένος και την κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά.
Υπάρχουν ξένα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως, ο Κυριάκος Αμοιρίδης κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό από την 95χρονη μητέρα του την ύπαρξη της 11χρονης κόρης του.
Σύμφωνα με τα δημοσίευματα, ο Έλληνας πρέσβης ήξερε πως η κόρη της Βραζιλιάνας δεν ήταν το βιολογικό του παιδί ωστόσο την λάτρευε σαν ήταν ο πραγματικός της πατέρας.
Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη εκβίαζε τον άτυχο Έλληνα πρέσβη πως αν δεν της έδινε χρήματα, θα σπίλωνε την εικόνα του αποκτώντας παιδί με τον Βραζιλιάνο εραστή της.
Όπως εξάλλου έχει ομολογήσει ο δράστης, πολλές φορές έμπαινε κρυφά στην κατοικία του πρέσβη και έκανε σεξ με την γυναίκα του ακόμα κι ότι όταν αυτός κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.
Την ίδια ώρα το κλιμάκιο των Ελλήνων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκονται στη Βραζιλία και συνεργάζονται με τις τοπικές αρχές αναζητά στοιχεία για πιθανή ασφάλεια ζωής, πρόσφατη διαθήκη και οικονομικά στοιχεία του άτυχου Αμοιρίδη.
«Ερευνούμε τι θα κέρδιζε η σύζυγος του πρέσβη από τη δολοφονία του» λένε χαρακτηριστικά υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στις φυλακές του Μπανγκού η «παθιασμένη» Φρανσουάζ

Το τεράστιο κτηριακό συγκρότημα φυλακών στο προάστιο Μπανγκού του Ρίο Ντε Τζανέιρο, δεν έχει τίποτε το ειδυλλιακό. Θεωρείται μια από τις πλέον σκληρές φυλακές της Βραζιλίας και σε μια από τις εννέα πτέρυγές του, αυτή που είναι μόνο για γυναίκες, η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, βιώνει πλέον εδώ και λίγα 24ωρα τη ζωή μιας κρατούμενης.
Μια ζωή, τελείως διαφορετική από αυτήν που είχε συνηθίσει δίπλα στον άτυχο Έλληνα πρεσβευτή Κυριάκο Αμοιρίδη, τον οποίο φέρεται να δολοφόνησε μαζί με τον αστυνομικό εραστή της και τον ανιψιό του.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η Φρανσουάζ Αμοιρίδη βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ευρισκόμενη σε ένα κελί μαζί με άλλες τροφίμους.
Οι συγκεκριμένες φυλακές φιλοξενούν διπλάσιο αριθμό κρατουμένων από αυτόν που προβλέπεται, κάτι σύνηθες για τη Βραζιλία που είναι τέταρτη χώρα στον κόσμο σε ότι αφορά τον αριθμό των φυλακισμένων.
Μόνο η μητέρα της στέκεται ουσιαστικά δίπλα της αυτή τη στιγμή, συγκλονισμένη όμως και αυτή από την αποτρόπαια πράξη που φέρεται να σχεδίασε η κόρη της μαζί με τον εραστή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive