Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Με αυτές τις κακές σκατόψυχες αδελφές πούχουμε μπλέξει.ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ στην Ελλάδα μας. ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! 90χρονος !! παντρεύεται 13χρονη!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! 90χρονος παντρεύεται 13χρονη!
ΣΗΜ. Όσοι ΔΕΝ δεχτούν ΑΥΤΕΣ τις ανωμαλίες, θα χαρακτηρισθούν ρατσιστές, αντιδημοκράτες, φασίστες, ΜΗ προοδευτικοί και ίσως ΑΝΩΜΑΛΟΙ. Αυτή η γάγγραινα της παιδεραστίας στο Ισλάμ εξαπλώνεται γύρω μας κι έχει φτάσει και στη χώρα μας.  Δεν είναι δυνατόν να δίνουν μικρά παιδιά σε ΥΠΕΡΓΗΡΟΥΣ άνδρες -με το ενα (?) πόδι στο τάφο- για να τα χρησιμοποιούν ως σεξουαλικά αντικείμενα, πόσο μάλλον να τα παντρεύουν κιόλας με "γαμπρούς", που έχουν τις ανωμαλίες τους...
και τις κρύβουν κάτω από τη δήθεν αποκατάσταση της νύφης, μέσω ενός γάμου ενάντια στην ίδια τη φύση.  Τι στην ευχή έχουν στα κεφάλια τους όλοι αυτοί που επευφημούν τον υπερήλικα γαμπρό και τι γυναίκες θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό σε ένα τόσο μικρό κοριτσάκι;  Για τον γέρο αυτό μουσουλμάνο ό,τι και να πει κανείς θα είναι λίγο. Αντί να δει ότι παραδίδει ψυχή σε λίγο θέλει και γάμο! Ο κάθε ανώμαλος γέρος ισλαμιστής ντύνεται γαμπρός και το παίζει και ηθικός και νόμιμος στο να εξασκεί την ανωμαλία του πάνω στα μικρά παιδάκια, ως θρησκευτικά θεμιτό, αφού ο Προφήτης του Iσλαμ είναι ο πρώτος διδάξας της ανωμαλίας. Αυτά τους διδάσκει το Ισλάμ. Να κοιτάζουν τι θα φάνε και τι θα αρπάξουν, για να ικανοποιηθούν όσο ζήσει το άχρηστο σώμα. Ιδέα δεν έχουν από ανθρωπιά, τι είναι ψυχή και ποιο νόημα έχει αυτή η ζωή.  Αυτά είναι τα όντα που προκύπτουν, όταν δεν υπάρχει αρετή, καλλιέργεια της ψυχής και του πνεύματος των ανθρώπων.
Δείτε τα χάλια του Ισλάμ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive