Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

"Θερίζουν" κόσμο & κοσμάκη τα μνημόνια της "ευτυχίας" (κατά Άδωνι κ.λ.π.),υπάρχει όμως μια "ΜΙΚΡΗ" λεπτομέρεια: Μείωση εισοδημάτων για το 75% των Ελλήνων!

Σχετική εικόνα
3 στους 4 νέους θέλουν να μεταναστεύσουν για να γλυτώσουν! Δίχως τέλος, οι καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων, συνεχίζουν να ασκούν αφόρητες πιέσεις στην ελληνική αγορά. Το 75% των Ελλήνων είναι νέα συρρίκνωση των εισοδημάτων του, το 2016, ενώ το 35% των πολιτών ζει με εισοδήματα κάτω των 10.000 ευρώ τον χρόνο! Σύμφωνα...
με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά, από την έρευνα εισοδήματος για το 2016 που πραγματοποίησε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, τρείς  στους τέσσερεις  νέους είναι έτοιμοι να αποδράσουν από την Ελλάδα των μνημονίων και να αναζητήσουν μία καλύτερη ζωή στο εξωτερικό!
Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ θα παρουσιάσει την Έρευνα Εισοδήματος για το 2016 , την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 στις 11 π.μ., σε Συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ (Αριστοτέλους 46, Αθήνα).

1 σχόλιο:

  1. Αὐτοὶ οἱ 3 στοὺς 4 ὅταν τσακιστοῦν καὶ φύγουν νὰ μὴ ἐπιστρέψουν ΠΟΤΕ!!
    Δὲν θὰ ἔχουν πλέον θέσιν εἰς τὴν Ἑλλάδα. Θὰ εἶναι λιποτάκται!
    Καθῆκον καὶ ὑποχρέωσίς των εἶναι νὰ στρώσουν τὸν κῶλον τους κάτω καὶ νὰ ἐργασθοῦν πρὸς ὄφελος τῆς ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ἀφοῦ πρῶτα στείλουν εἰς τὸν διάβολον τὸ βρωμερὸν σεσηπὼς πολιτικὸν κατεστημένον καὶ ἀναδείξουν τὰς ὑγειεῖς πολιτικὰς φυσιογνωμίας αἱ ὁποῖαι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ἀλλὰ οἱ θεόστραβοι Ἑλλαδῖται(πρώην Ἕλληνες) δὲν τοὺς βλέπουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive